Nekem lényeg, ki-be ugrálóknak kevésbé. Volt az osztalékvágás elött is árfolyamnyereség. Attól függ persze ki hol szállt be. Aztán jött a 275 Ft osztalék, azóta pedig cirka 200 Ft plusz árfolyam nyereség. Szóval közel 500 Ft, annak aki tartotta vágás után. A vágás előtti hozamot mindenki adja hozzá maga! Aki ügyes volt, és nem a 2300-at várta. Annak az is lehet még cirka 500 Ft, 2600-3100 között. 😀
Leírtam minden fontos különbséget hetekkel ezelőtt a technikai képben már akkor is látható eltérésekrôl. Ha csak most tűnik fel, hogy más a kép, akkor nem figyeltél, vagy másra. Tény, hogy azóta csak szaporodnak a jelek, de konkrétan az osztivágás után lehetett látni. Meddig esett, hol stabilizálódott, azóta pedig trendszerűen emelkedik. Én beírtam azt is, hogy legalább 3080-ig várom ebben a felkörben, napos charton. Aztán, hogy ott mi történik, azt majd értékeljük utána.
Egyenlőre felülmúlja várakozásomat a papír. Tavalyi évben ilyenkor kezdődött a fekete leves lassú lefele csorgással amely kitartott decemberig ahogy a grafikont nézem. Másnak tűnik a kép most.
"Imruska.." nem kapkodtál el semmit... maximum tul korán Rárántottál... de se baj.. a fehér.... E részvénynél... hamar be fog ARANYOZÓDNI.... tehát ne busulj nekapkodj, ne huzogass, se rángass.... nyugalom!4!!! jövő ilyenkor 3400 + az oszti....
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.