Tisztelt Topik társak! 3 éves társtulajdonosi státuszom megváltozott. Ma eladtam 2990 Ft.-on a 8000 db részvényemet. 3 éves nyereségem nett. 5.5 m. További eredményes kereskedést.
Felvittek az arat, valaki ki tudjon szallni. Latszik mindig magasabb aron van vetel. Megint az van van valami a hatterben es te vagy az utolso aki megtudja. Lehet valami befalap atkotoget jobban nezzen ki a merlege.
Érdekelt vagyok a MOLban, de a tények makacs dolgok és nem érdemes ott vitát nyitni, ahol a számok mást mondanak: az OTP és a MOL is az idei csúcsától kb. 95%-on viszont a két papír 1 éves teljesítménye kb. OTP 17.500->27.700, MOL 2800->2.990 a tegnapi napon. A magyarázataidról nekem mindig Süvi jut eszembe az Állatfarmból, aki Napóleon diktátor minden intézkedését megmagyarázta a népnek, hogy az miért is jó neki...Félre ne értsd én örülnék a legjobban, ha végre igazad lenne, tényleg már csak ez van remaradva a BUXban, ideje lenne indulnia...
Idézet a linkedről!: "A hozamkilátások a legtöbb esetben visszafogottak, a Mol e tekintetben sem jár élen. Az LSEG Lipper adatbázisában szereplő konszenzusos célár 8 százalékos drágulást vetít előre. A hazai olajvállalat iránt újonnan érdeklődők ráadásul az egyébként bőkezű osztalékról is lemaradtak, a szelvényt ugyanis már levágták a részvényről."
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.