Aki folyamatosan figyeli a MOL-t, az láthatja, hogy a tegnapi becsapós kitöréssel asszociálható mozgást jó párszor eljátszotta már, nem érdemes bedőlni neki, az első jelre, trükkös egy papír, az egy biztos!
felvették az osztalékot.... és most eladják a vezetők,,,, mi ebben a meglepő... jahh hogy valakik megveszik,,, hát igen, ilyen ez a popszakma,,,, easy come easy go...
Majd 3 Mrd forgalommal, több mint 2%-ot emelkedett tegnap a MOL. Kicsit azért nagyobb lehetett a vevői érdeklődés, szerintem. : ) Eladó mindig van, ahogy vevőre is mindig szükség van, a kereskedéshez. A lényeg, hogy most a vevői érdeklődés az erősebb. Eladásra lehet számtalan ok, ami független a rv-től. Pl. kell valamire a pénz, autóra , lakásra etc.
Azt valóban nem írtam, hogy 2936 forintért vettem (azt viszont igen, hogy 5%-ot nyertem rajta). Most könnyű kiszámolni, hogy péntek óta mennyi nyerőben vagyok, nézz rá a napos grafikonra. Be írom neked azt is, ha eladom.
Szegény embert még az OSZTI is HUZZA!!! :)))))) nagy kaland hogy ennyit eladott! azt nem írják hogy még mennyi maradt neki... meg mennyit fog még kapni idén... Most eladott lehet egy maréknyit, de maradt még egy kosárnyi neki...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.