Értem én, csak tárgyi dolgokat nem tudsz venni. Most szeretnék venni egy kisautót a lányomnak. Idén teszi le a jogait. Szinte ingyen lesz a kicsi kocsi. Egy kicsit ki kell pótolni és meg is lesz. Pl egy 6 éves Peugeot 308 kevés kilométerrel 3.5 Milla. Vagy valami hasonló.
Èn mind a kèt verziót adom. Tbsz, adózás. Ellenben nekem minden évben kell a pénz.kb 15 éve vannak részvényeim. Mindig fel vettem az osztit. Tavaly előtt vettem egy garázst az árfolyam nyereségből és az osztiból.4 Milla volt. Most kb 6-7 Milla az értéke, alsó hangon.
2 integrált, a BP és TOTAL is xart jelentett, már láttuk a szelvényvágásos csúcsot? Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a WTI zuhé áprilisra esett így a készlet átértékelés nem húzza le az EPS-t.
Az igaz,hogy nem fizettél meg 15% adót de 5! évre passzív a pénz nem likvid évi 3%-ért.Infla hatásokról ne is beszéljünk.3%-ot éves szinten "illik" megkeresni árfolyam mozgáson.
Igen, csak az első 6 év. Vágom. Full megtakaritásom van benne. Le....rom az évi 3 kilót, ha van miből odaadni. Nem vet fel a pénz, vlsz mert nincs felépítve a pénzügyi rendszerem, de nem gond. Egyszer elengedik mint a tcomot és akkor szajítunk.😂
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.