Nekem jó volt 24Q4-ben 2600ért. :D Kár hogy szokás szerint nem örököltem, nem nyertem, akkor biztos beletoltam volna többet is, így csak az aktuális megtakot sikerült egyelőre úgy tűnik jókor jó helyre tenni...
Hát mégis rájött Trump hogy rövidebb a farka mint Hszi Csin Ping-nek? 😊 Egyedül Amerika sem a mindenható hogy ráerőltesse az egész világra a gazdasági erejét. Bizony nem első számú nagyhatalom már...
Ha elcsendesedik az otp körüli ováció, biztos vagyok benne hogy tartósan a 3x felső sávjában leszünk tartósan, mert továbbra is állítom, hogy konkurencia és tőke elszívó a mol tekintetében. Azt is remélem hogy vitya, ha már részt vett az otp közgyűlésen, akkor a szokásos nagy szavai és mosolya mögött az húzódik, hogy még egy kis bankadót a nyakukba sóz, ha már ilyen jól megy nekik, ne csak a molt szivassa. Végre kezdik észrevenni a befektetők a molt is és nem csak osztalék rv-ként tekinteni rá. Biztos vagyok abban hogy a valaha volt legnagyobb csúcsot is hamar magunk mögött hagyjuk, míg egyes túlertékelt papírok elért csúcsai nagy erőkkel omlanak majd a mélybe és az a pénz jelentős része majd ide vandoról! Hajrá MOL! Mutasd meg ezeknek a károgóknak, hogy benned is van erő és előkerül a régi fényed, örömöt okozva azon befektetőidnek akik bíznak benned! :)
Nemzetközi hír mozgatja a piacokat; enyhülni látszik a vámháború Amerika és Kína között. . Érdekes, hogy ennyire rácuppantak, mert ez a sztori tartogat még egy két fordulatot.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.