Csábító az a több, mint 100 ezres pakk 3100-on, nem lennék boldogtalan, ha tényleg záróra lenne odakészítve (bár a biztonság kedvéért adtam ma a longcertiből).
Az ár akkor fog felmenni ha Mol valamelyik haveré lesz.. Láthatjuk a Telekomon Amióta kettő haveroknál van Voda meg yettel Azóta ezek a cégek szabad rablást hajthatnak végre a piacon 20 000 Ft egy havi díj csomag csinálnak akkora profitot hogy lassan 1500 Ft lesz egy Telekom részvény… Majd hez is családi vállalat lesz akkor lehet emelni a gázolaj árakat
A Masterplastnak kisebb a napi átlagforgalma, mint a MOL pakkom. Annak való aki max pár millióval tőzsdézik és/vagy megteheti, hogy ha ki akar szállni akkor hetek alatt teszi. Ha ott menekülni kell akkor nagyon hamar nagyon szűk ám a kijárat. Egy 25-50 ezres MOL pakkot még egy rosszabb napon is el lehet adni vagy meg lehet venni.
A DH-val beszoptam. Én a BÉT-en max. csak bluekban gondolkodom meg eurós részvényekben. Bár van néhány magyar részvényem, de inkább OMV, Andritz, Infineon, Polytec, Lufthansa, HelloFresh, HugoBos stb. Adni venni 1-2 € haszonnal.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.