Az elemzői várakozások alapján a Moltól idén sem várható sokkal jobb piaci teljesítmény, a pár forinttal 3000 forint fölé belőtt átlagos célár alapján mindössze 7 százalékos drágulásra lehet számítani. Az olajtársaság részvényeit ennek megfelelően tízből csupán négy brókerház szerint érdemes venni, további négy tartás javaslat mellett pedig két eladási jelzés is érvényben van a papírra.
Valami kurva nagy dolog készülődik itt az biztos! Az oszti óta oldalaz a papper. Minden más az egekben! Ez azért jó mer amikor minden tetőzött, és szépen kezdik kivenni a profitot, itt jön majd az ejakuláció! Így van fiúk!? Jól gondolom? Mert azért ehhez ti jobban értetek! 🙂😉
Egyetértek. A menedzsment nem igazán foglalkozik látványosan a részvényesi érdekekkel, de azt gondolom, hogy nem is tud. Rettentő nehéz egy ilyen szinten populista, demagóg politikai hatalom mellett, mert könnyen nyílik új támadási felület. Forgalom szempontjából jelentéktelenek Csányi napi 30-50 ezres kis vételei, mégis sokat számítanak mert üzenet értéke van. Ott van a médiában, ott van a kibocsátói hírek között. Valami oka van, hogy MOL-t is vesz, pedig megtehetné, hogy csak OTP-t vásárol. A másik, hogy sokmindent lehet mondani Csányiról, de hosszú távon eddig mindig bejött amikor ő valamilyen jelzést adott részvénnyel kapcsolatban. Nem lennék meglepve ha tavasszal, nyáron érkezne egy bejelentés az extraprofit adók kivezetésének a céldátumáról ami mindkét vállalat árfolyamát kilőheti.
Ebben a bizonytalanságban Csányi vételei felüdülést jelentenek, ha tovább is veszi akkor a részvényár emelkedésére is lehet hatással -pl. a befektető érdeklődést is felkelti stb. Hónapokban értem a gondolat menetem.
Szia! Természetesen az összehasonlításokat Mol nem állja ki ami a múltat és jelent illeti! Csányi vételeivel a jövőre gondoltam. Shortos sem lesz mindig ráadásul ebben a szűk intervallumban ( 40-50 ) nem is látom miként élne meg. Eladókat látok max. közepes tételben. Tegnap záróban 2816-n volt 113 ezer eladó, nem teljesült, azt gondoltam ma nyomja tovább lefele, de nem úgy tűnik. Molról kialakított kép - tudatosan vagy sem - a kis befektetőket elbizonytalanította , ebben a kormányzat a legnagyobb felelős, de nem felmenthető a cég anti transzparens viselkedése és tájékoztatása sem. pl. a finomítói marzsok jelentésének beszüntetése stb.
Kikapnak 4000 darabot 2824 rárak 7000 darabot. Ennek mára felejtős...Talán az oszti közeledése hoz változás. Szerintem max 200 Ft az is ezen az éven sajna....
Szia. Ő sem veszi a végtelenségig......A shortos itt van továbbra is. Nem engedi hogy 2860 irényába. Ezen a héten a MOL a nagy vesztes. Richter 9210 , OTP zárásra 17 K!!! talán, ez meg 2822 már a maflás névet adhatjuk neki...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.