Minden felvetésre választ adtam. Látható nem véletlenül lettél kizárva. Szélsőséges példákat lehet gyártani ezrével. Helyette egy elnézést vártam volna el, mert nem az első alkalom volt esetedben. Akkor lettél volna okos nem példák gyártásakor.
Te tényleg egy okos ember vagy! Ha a Mol hétfőn produkál 10 millió darab eladást , de 3000-től lefele 2000-ig mondjuk aránylag egyenletes elosztásban, azzal már összegben is verné az otp-ét nem csak darabszámban, akkor hová tennéd a szorzó reciprokát? Ki nyerné meg a versenyt? :)
Részemről ezt a fa...ságot lezártam, nézd meg mit írtam, a tegnapról volt szó és én nem írtam egyetlen egyszer sem azt, hogy az állítás minden napra igaz lenne vagy lesz! Olyan óvodás szintre süllyedtél le amit felesleges tovább egyeztetni. Adott nap adott kérdése volt az alap felvetés. Szerintem fejezd be, mert egyre mélyebbre süllyedsz. Többi felvetésre már többször is választ adtam.
No most azt mondjátok el hogy mire számíthatunk a jövő héten? A MOL végre kitör? Vagy vár még egy hetet és a sokak által várt VIP beszállító megvalósul? Tudom tudom! A TA csak az 51%-ra megy de nagyon sok fórumozó elképesztő jól látja előre a történéseket!!
Törölt felhasználó2023. 07. 07. 22:37
Fradi - Dózsa kutyafaxa ehhez képest ami a 2 tábor ultrái közt megy..
"Csak nem sikerült 3K alá zárni! Ma is egész nap 3K felett vették a rv.-t. Bosszantó lehet ez egyeseknek!" Na nézzük. A hetekig említett "kitörést" elbukta, sőt mínuszban zárt, forgalom ötöde mint az otp, a darabszám is kevesebb, pedig mint megtudtuk tegnap ez az igazán fontos XD, ezen kívül az otp még rendesen pluszban is van. Aktuális minek örülünk (a forgalom és a darabszám hiányában XD) nem esett 3k alá!!!! XD fantasztikus vagy XD
Többször elolvastam ezt a kis szösszenetet tőled: "Hát én már sok baromságot hallottam , de ez dobogós!Javasolhatnád a a BÉT-nek, hogy ezentúl darabszámra menjen a kereskedés ne forintra !" ez a Bakter válasza az én írásomra. Kérdéseim: Miért nem ezzel a minősíthetetlen stílussal foglalkozol hiszen ez volt a kiinduló gúnyolódás, hangulatkeltés, élcelődés? Kérdezem miért nem? bakter többször is válaszolt, talán én is megtehetem nem? Ráadásul megközelítőleg sem ilyen stílusban. Mivel te többször is eszmét cseréltél Bakterrel és egyetlen egy alkalommal sem kifogásoltad stílusát így joggal merül fel a kérdés, milyen tárgyilagosságot képviselsz és követelsz, milyen jogon írsz a másik topikba engem felelősségre vonva hangulatkeltéssel? " Akkor nekem is lenne egy - két kérdésem. Ha már ennyire magadra húztad mr_bob hozzászólását, és észrevételezted a fenti pár dolgot, akkor megkérdezném: miért nem zavar Balin tevékenysége az OTP fórumban, amikor hosszú időn keresztül megkérdőjelezhető stílusban ment a hangulatkeltés, riogatás, élcelődés? Miért van annyival lezárva részedről, hogy már nem csinálja? Láthatóan folytatta a mol topikban, lásd ex-sztárrészvény és társai. Miért nem kifogásoltad? így joggal merül fel a kérdés, milyen tárgyilagosságot képviselsz és követelsz??? XD XD
Idézlek, ne kelljen vissza kattintani: "Mivel nem azonos a részvény ár így a napi kereskedési darabszám a mérvadó, ebben a Mol magasan első a Béten." Mol: 401e darab OTP: 447e darab Akkor, most hogy állunk?
Az LMP-ét ma hallottam. Konkrétan a vezérét. (elnök) Elszomorítóan megélhetési attitűd, soha nem fogadnám el ezt a benyalós, okosba kijövünk, gerinctelen hozzáállást.. :(
Nem úgy gondolom, hogy amiatt nem tudunk feljebb menni, mert 600 millióért eladott Hernádi (meg a többi vezető is szokás szerint azonnali hatállyal kiszórja a bónuszban kapott jóárasított részvényeit...), hanem csak arra utalok, hogy finoman szólva sem elegáns húzás a részükről az időzítés. (Persze lehet, ha nem adnák el azonnal, akkor be kellene fizetniük a vételárat, ami meg nem menne.Így meg azonnal megkapják a promt ár és a kedvezményes ár különbözetét.) Igen, van egy stabil vevő, de sajnos eladók is dögivel vannak, ezért nem tud elindulni még erről a szintről. Nem tudom mi ilyen sürgős ezeknek az eladóknak?
Hernádi eladásai : más megközelítést gondolok: majd egy hónapja tartják a 3k-s szinteket , környékét. Tartósan 3k-n mikor volt az árfolyam 3 hétig? Nos itt egy nagyobb szereplő vagy több esetleg folyamatosan veszi a Molt. Simán el tudom képzelni azt -főleg hazánkban - hogy Hernádi kapott tájékoztatást arról, hogy ki vagy kik azok a vevők akik folyamatosan egy szintet tartva veszik a Molt ( nekem 2960-3040 az 3k szint ), tudhatja mi a célja a befektetőknek, tudhatta, hogy nyugodtan eladhatja, mert az árazásra nem lesz érdemi hatása. Jelzem lassan a 100mrd Huf közel járhat a 3k körüli vevői befektetés Molban. Steve szerint katari befektetőről hallani, eddig lehetséges ez is, főleg úgy, hogy Orbán katari tárgyalásai után indult meg a Mol vétele, időben kb. reálisnak tűnik. ( május vége )
Törölt felhasználó2023. 07. 07. 17:30
Mol már májusban bejelentette, hogy nem érdekli a repülőtér üzlet, más terveik vannak, maga Hernádi beszélt talán a telex újságírójának. Tegnapi Ratatics nyilatkozat is ezt a teóriát erősíti. Ami a hulladékgazdálkodást illeti, megint csak a kormány késlekedett, mert a fémkereskedelemre a héten fogadott el parlament külön szabályozást, így adjunk még egy kis türelmet a Molnak és az átvevő telepeknek! Nyilván nem elvárható a Moltol, hogy pár nap alatt a teljes országot megtisztítja a hulladékoktól. Minimum 1-2 év üzemidő után korrekt a számonkérés. Új szemétégetőt is építeni fognak.
Törölt felhasználó2023. 07. 07. 17:27
ja mondjuk osztivgás előtt gyorsba beleadta volna 2968 on:_) érdekes egy elgondolása llehet...mert a részvényeeskre kb magsrol tojik
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.