Semmi estre sem vagyok bölcsebb, de véleményem van azért. Ha úgy nézem mint te, akkor ahogy mondtam a nap folyamán, hogy 2940 környéke lenne egy korr. h1-s chart! Itt még a csati is megmaradna! A 38.2 rendben van amit írtál, de ha azt nézem, hogy a 2-s se jött le 50%ig sem, akkor talán itt sem jön le a 4-s 38.2-ig! Nem beszélve, hogy olyan bika a papír! :) A 3-s viszont még simán lehet magasabban!! Minden estre a jelenlegi állásnál, az alsó célár pingi első támasza, ott van a 2875 környékén. Még nem pontosítottam, mert egy napot még várnék vele! Amennyiben bika a bika, akkor a 2940 fogja!! szvsz
kiemelkedő forgalom 3k-3020 között volt eladói nyomással kétségtelen.... nézhetem úgy is, hogy megpróbálták 3k alá nyomni, de a vételi oldal igyekezett 3k-n tartani az árfolyamot....bőven elengedhette volna, hogy olcsóbban vegyen, de nem ez történt....a 3,5 mrd napi forgalomból minimum 1-1,5 mrd 3k-n köttetett az utolsó órákban....lehet egy lengyel alap is aki kiszállt a Molból..... ettől persze mehet lejjebb és feljebb is..... a fel is út, le is út hasonlat tetszik....
Szerintetek a tömeg pszichózis elve mennyire ervenyesülhet mostanaban? Arra gondolok hogy megy felfelé a S&P, DAX és a MOL is régóta nem látott szinten van. Ezért elkezdik még jobban venni és egyre több vevő jön.
Teljesen jó alt eset, de nem lennék meglepve ha még csinálna egy új lokális csúcsot, kis V-t és utána indulna egy fokozattal nagyobb korrekció. Nem tudom melyik az esélyesebb, mert én napokkal korábbra gondoltam már így is.
Meglehet a 3. hullám. A 4. lejöhet fibo 38-ig, nálam 2870 körül onnan indulhat az ötödik, ami egyik legjobban lekereskedhető. 'Az 1. hullám nagyjából megegyezik az 5.-el, így 3200-ig mutat nálam a chart. Nálam bölcsebbek jöhetnek és ítéljenek. https://invst.ly/10dgiv
Nem is mondtam olyat, haladunk kis hullámokkal a cél felé! A mai délelőtti chartot folytatva, felszúrás megvolt, igaz csak 50-ig és onnét Lejtő Jenő lett! Bocsi, de ezt nem hagyhattam ki! :) Az árfolyam lejjebb jött, mint a két előzőnél. (csökkenő alj, h1) Pár szóval összegezve, az új csúcsot követően, kiemelkedő nagy forgalommal esett a rv ára! Holnap fel is út, le is út....hmm MOL/h1 https://ibb.co/Xp5jrnJ
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.