Balin miért gondolod,hogy felfelé megy mindig!!! Előbb útobb elfogy a lendület!! Osztalék julius 28-adikán van..Mert gondolod,hogy addig csak felfelé fog menni??? Ezt,te se gondolod komolyan...
Persze a tőzsdén semmire nincs garancia, de a tendencia azért látszik. Erről az RSI szintről szinte mindig volt visszaesés. Ami az osztit illeti, ahogy közeledünk a szelvényvágáshoz, sokan fogják eladni a részvényt azok közül, akiknek a nyeresége eléri az osztalék hozam szintjét, hogy ne kelljen szja-t fizetniük és a hozam 100%-át tudják esetleges veszteség kompenzálásra fordítani. Aztán osztalék után vissza is szállhatnak a MOL-ba.
Szerintem ez a túlvettség dolog már szóba került párszor az elmúlt napokban:) Milyen Tf-n nézed egyébként? Naposon volt többször 80% fölött is az RSI 2021-22-ben. Most 75% Hetesen, meg havin nem is túlvett, pedig annak is el kell jönnie! :)
Én nem vagyok nagy tőzsde guru, de megnéztem a MOL RSI grafikonját és az elmúlt 6 évben csak 3 alkalom volt amikor a mostani RSI szintről még kicsit tudott emelkedni. Szerintem most már nagyon túlvett, valószínűnek tartok egy erősebb korrekciót hamarosan.
Min. egy 0 hiányzik mögüle, de az se lenne baj, ha 3-assal kezdődne! Persze csak ha be akarja érni a MOL-t! Szóval toljátok, meg olajozzátok azt a szekeret!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.