Érdekes dolog ez a pártatlan, kiegyensúlyozott TA-ra építő tájékoztatás! :) Pedig én látom a kedvenc ex-sztár részvénynél a kifulladás TA jeleit. Forgalom megcsappant, nem kicsit. Nem bír már az előző napi záró fölött sem megkapaszkodni. A lejtőt már tegnap felrajzoltam. :) Mástól ott nem láttam hasonlót, pedig a TA elvileg pártatlan! Ja, az érzelmek azok nem, persze! :) Ezt tudjuk, emberek vagyunk mindannyian. Esendő emberek.
Órás charton figyeltem most, mivel nincs érdemleges elmozdulás! Van egy hosszú magentás és egy rövid piros emelkedő csatink! Rsi piros fordulós tengelyt is érdemes figyelgetni. Az árfolyam mozgásról annyit, hogy a meredek emelkedést követően elérte a 3010-s célárat és a csati tetőt! Evvel ki is merült egy időre és nem tud tovább emelkedni, ahogy látszik a többszörös tetőzés is! Elkezdett oldalazni, bár most már felszúrhat 3060 környékére, de lefele is simán! Nagyon nincs értelme tovább felfele száguldani, amikor ezen a szinten is van bőven eladó! Remélem mindenki tudja, hogy nem a felhúzás a lényeg, hanem a kívánt tétel vásárlása. Valamilyen okból!!! Ezen kár is vitatkozni, hogy mi az ok, mert, csak tippelni lehet! Szóval kioldalazhat akár a magenta alsó széléig, bár ahhoz nagyobb szórás kell, de lehet egy alsó 2940-s hullám is! Itt van jelenleg az órás pingi, persze felette van támasz szint is! Nem tettem oda, mert a napos/hetes szintek úgy is ott vannak, ami támasz lehet! Egy ilyen alsó hullám után, simán fordulhat felfel ismét! Jelenleg ez jobban belefér, mint egy nagy emelkedés és ráadásul az osztalék után nagy eladói nyomás lesz, ez mindig így van! Hogy akkor is kitart még a nagy vevő, vagy már most is csak tartja a szintet és így gyűjt? hmm Még szerencse, hogy vannak akik 5K-t és vannak akik 2.5K-t várnak, így mindig van vevő és eladó!! :)) https://ibb.co/rHCXVff
Előfordul nálunk is, lásd tavaly Vecsés-2 találat. Általában ezek arra jók, hogy a csökkenő kitermelést szinten tartsák, de azért pozitívum. Nálunk látszott az árfolyamon is.
Törölt felhasználó2023. 06. 14. 09:55
bármennyire anonim a fórumozó kiléte, maga az irányultság tökéletesen látszik....mikor Molnak jól megy napi alapon, estére megszaporodnak a negatív jelzések Mollal szemben és/vagy Mol részvényesekkel szemben.....tipikus Magyar mentalítás...nekem szar napom volt hát dögöljön meg az akinek jól megy.....undorító szemlélet... ennek két kifejlete lehet? ez a topik végérvényesen elfelejtheti a minőségi vélemény alkotást vagy az összes Mol tulajdonos elkezdi az OTP topikot szabotálni/trollkodni....ha itt lehet akkor ott is alapon....ennek semmi értelmét nem látom.... ,ha ez így megy tovább akkor Coulthard topikjában fogom folytatni....
Szépen megtámasztották reggel! Nem megy ez már 3K alá oszti előtt! Én bízom benne, hogy utána sem. A PKO meg majd célárat módosít, ha már nagyon ciki lesz nekik.
sokadszorra írom: farkasfu TA elemzései sokat adnak a Mol topikhoz.....amennyiben szorosan az elemzések mentén marad...sajnos őt is elkapta a hév és olykor kilép a "fényre" ami óhatatlanul provokációkat von maga után....kértem ne tegye, mert TA alapon van rá szükség.... sajnos nem látok változást..... az már egy másik kérdés, hogy TA elemzés sem elég befektetési döntésekhez.....
Ez a legkönnyebb. Sokan vannak, vagy sok nick névvel. Mindegy is. Én egyébként csak tükröt tatok nekik, az elfogultság felemlegetésével is! :) Nem egyedül farkasfűnek szólt. Bár ő is elfogult szerintem, bármennyire is TA bajnok. OTP-ben rajzolgatja, hogy még meddig mehet fel, a MOL-ra meg, hogy már rég le kellett volna fordulnia! :) De ez is az ő, meg a többi fétises problémája! Legkevésbé érdekel, hogy mi van az egykori sztárrészvénnyel! :)
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.