Semmi extra... munkát vállalt az rtl-nél. Gondolom ha kiesik az egyik NER kosárból hülyén nézne ki hogyha a másikban bent maradna. Vagy lehet sok neki már ez a Kálmán nevü alkotó művész....
Elfogult vagyok? 🤣🤣 Név nélkül írtam, amit írtam! Érdekes, de mindenki tudja itt, hogy kiről/miről van szó?? Régóta figyelem az OTP fóbiádat, nem szóltam bele! Aztán kezdtél próbálkozni, hogy belevigyél a magad oldalán. Van amivel egyetértek veled, de te csak egy irányt látsz mindig, a ta-ban meg nincs olyan! Biztos elfogult vagy. :)) Feltűnt, hogy állandóan az OTP emlegetted a hozzászólásaidban, pedig nem is volt téma! húúú ez már gáz....:)) Ma alig vártad, hogy odanyomj valami megjegyzést a topikban. Kaptál is mindjárt választ rá! 🤣🤣🤣🤣 Persze Bpali szerint, csak chart volt, ja ismerem Bpalit már! Szia Pali, szöveget nem láttál a charthoz? :)) Meg kell hagyni fiuk, nagyon jó a műsor! Igaz Anya hülyének néz, hogy mit röhögök itt magamban, de tetszik!!! 😃😃
sajnos? Na ezen nem csodálkozom, hogy átjönnek !! Valószínű csak válaszolnak az áttért trollkodó kollegának! Nem kell ezen csodálkozni! Aki hergeli a bikát az vállalja a következményét! 😃😃 nem neked szólt!! :)
Valamikor még azt várták hogy osztalék után 2300-2400-ahhoz képest már 2500-2700 at írsz..Ami elég széles sáv egy osztalékvágás utánra..Bár eleve a gondolatmenet ott nem stimmel,hogy nem tudjuk meddig fog felmászni osztalékvágásig. De gyanítom hogy még sokan befognak addig szállni . Tehát valószínűsithetően 150-200 pont benne van még---abból lehet minuszolni...Ma is erős zárót produkálta MOL és ráadásul nagy forgalommal..Azert az valamit jelent hogy jó ideje stabilan emelkedett és stabilan 3K felett van..Funda alapon tényleg benne a 3700
2022 novemberében 1 hónapig volt "túlvett " állapotban az OTP....RSI 70 felett bőven.....csak jelzem van ilyen is a közeli múltból...
Törölt felhasználó2023. 06. 13. 19:11
....sajnos átjönnek ide egyesek véleményüket kifejteni,na nem szóban.........ez ellen a moderátor semmit nem tehet....max. elkönyveljük, savanyú a szőlő.....
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.