Ha egy fostos richter tudott 390ft-ot adni akkor itt se lesz szerintem gáz az osztalékkal feleslegesen pánikolnak itt sokan.. 250-300FT 100% hogy garantált. Azon fel meg hawaii dj napfény
Nem semmi lenne, leközölnék tisztelt részvényesek a mol most csak ennyi meg annyi osztalékot tud kifizetni, a többit a reptér vásárlására kell megfinanszirozni Orbán Viktor vejének Tiborcz Istvánnak a portfoliója bővitéséhez.
Jó megérzésem nincs, sajnos én is tulaj vagyok és sunyiságot érzek...onnantól kezdve, hogy volt egy időszak amikor a bennfentesek adták mint a cukrot talán január magasságában 2600 körül...ott derülhett ki valami...gyanítom az osztalék mértéke...magyarázat lesz, a valóság meg teljesen más...reptér, akármi, de másra kell a pénz...csalódás lesz az osztalék, így érzem
Istenem! Milyen certi, még egy okos! Hugotrain eladott 15k certit, erste mögötte lévő részvényt beburitta, ami kiütött pár stopot! Ennyi történt! Na én ide többet nem írok, kikészít a sok okos 😂 Így hát az oszti napot se tudom közölni 😁
Köszi,hogy bekapcsolódtál, követted a témát, mi az alap felvetés? Forgalomról és annak következményeiről is írtam. Kellene , de nem így van a jelenben egyetértünk.
Most 200 millió a napi forgalom, reggel beállt eladó , még nyitás előtt 53k db-bal szerinted? Ilyen alacsony forgalomnál bőven benne van egy nagyobb eladó tétele, senki nem mondta, hogy csak ez lehetséges, de a forgalmi adatok meghatározóak. Semmi értelme kisarkítanod , grafikon is mutatja, hogy nagyobb tételeket dobnak a piacra, 2-3 hullám volt eddig, ezt biztosan nem több kisbefektető csinálja pl. 100-200 db-os részvényeikkel. Nyilván az idő múlásával már mások is beléphetnek, de adott időpontban a felvetés adott értékelésére nem lehet azt mondani, hogy nem létező alternatíva. Általánosítani pedig végképp nem kellene. 200m forgalom, szerinted hány nagyobb eladó férne bele? Az árfolyam pedig tartja magát úgy, hogy alig van forgalom, ez mit jelent neked? Számomra azt, hogy eladni akar nagyobb csomagot akár 50k akár iceberg és többet, egy-egy tételt rádob a piacra, szerencsére eddig nagyon lenyomni nem akarta és remélem mások sem akarják. Ebbe sok kicsi eladó beleférhet, de több nagyobb biztosan nem. Olyan mértékben vissza esett a forgalom Mol piacán is, hogy egy egy nagyobb tétellel bőven lehet manipulálni is akár az árfolyamot.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.