A spekák "dogoznak" most bőszen a parketten, alig van forgalom, kivárás van most amíg a részvényeseket is!!! méltóztatnak végre tájékoztatni az osztalék tervezetről.
Lehetséges, de egyelőre a magányos eladó teória él. Sőt az is látható, hogy nem igazán akar lejjebb megválni a részvényeitől. Számokból sok minden látható , jelenről beszélek és nem a jövőről vagy akár a következő órákról. Spekák mindig lesznek, longos vagyok, shortosokat nem kedvelem.
A számokból te semmit se láthatsz! Mint, ahogy itt mindenki nagy homályban van a mollal kapcsolatban! De az már kiderült, hogy itt nem sok speka fog kaszálni, csak a befektetők!
Szerintem az 50k db eladó unta meg és rádobta a piacra nagyobb részét, még van neki, mert a könyvben látszanak a kerek eladási tételek 2490-2500 között. Forgalom is mutatja, 60m-ről 160-ra ugrott ami mellesleg elképesztően alacsony majd három óra alatt. Tévedhetek is, de ezt látom a számokból.
Bizonyára van olyan is, ahogy a véleményedre is reagálhatnak, szerinted ez nem lehetséges? Tényleg hagyd abba, mert egyre jobban romlik a renoméd. Koncentráljunk a Molra.
Valójában azt sem kellene befolyásolnia. Sőt, a befektetőknek éppen részvényesi vagyont jobban növelő döntéseket kellene vétellel díjaznia, és az sok esetben éppen nem az osztalékfizetés.
Kétszer vettem bele keményen a certikbe én is az elmúlt napokban. Pénteken ki is szórtam,nagy a sumákolás,a iaci környezet igen rossz még azt is kétségbe vonom,hogy egyáltalán fizetnek e annyi osztit,mint tavaly. Itt a nyakukon az alteo felvásárlása,ami nem kis pénz üzemanyag ár esik hmmmm. Bizonytalanabb sokkal,mint tavaly ilyenkor
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.