Tény hazudni, valótlant állítani könnyebb, ez téged minősit nem engem. Nyilván magadon röhögsz. Ami pedig pl. a tanárokat illeti, tök mindegy miből csak kapjanak végre elismerést és megfelelő bérezést. Mivel Orbántól nem fognak így szurkolunk az EU forrásokért . Ezt te politikailag értelmezed akkor komoly gondok vannak a fejedben. Részemről befejeztem.
és ez M1 narratíva lenne? Pont az ellenkezője, te jó ég ember tényleg nem érted. Szerintem hagyjuk egymást, erre a szintre nem kívánok lemenni. Az összes írásomat olvasnád akkor nem ez lenne a véleményed. Politikát te csinálsz belőle, én az emberekre gondolok és a tőzsdére. Totálisan tönkre teszitek a topikot Tanckarral, Mol tulajok topikja, eltévesztettétek a házszámot. Gondolom a közéletben is hasonlóan viselkedtek. Gratula érte.
Ezt írod: "Nem politikai kérdés számomra hanem a hazám fejlődésének, befektetésem értékének emelése, pl.szakdolgozók fizetésének növelése érdekében reménykedem"
visszatérő vagyoka tőzsde világába valoban volt egy hosszu kihagyásom. egy ideje online szerencsejatekkal csináltam a mellékes pénzeimet..meguntam elfáradtam, ujra kezdtema tőzsdét..eddig elég jol megy az egyenlegem szerint..a regisztrálás, előtt már hosszu ideje olvasgattam a forumot. ElőszörmOLt akartam venni de OTP lett az első részvényem..Még valami? ja pénzügyet sajnos tanultam számvitelt is az már nehezebb:_)) volt cégem , láttam a gyurcsányi privatizációt testközelből.._))
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.