Szerintem a Varga interjú (különadók kivezetésénél nem említette a MOL-t), meg Matolcsy beszédének együttes hatására unták meg többen. Durván pesszimista, szinte szélsőségesen túlreagált a hangulat a BÉT-en, de ehhez már hozzászoktunk. Jó lenne egy jó hír, egy esetleges 400 Ft körüli osztalék (ami szép álmainkban 500 Ft), de ilyen 2500 Ft körül már egy tavalyi 300 Ft is igen jó hozamnak számít. Most kell a kötélidegzet, és nem szabad kiszórni veszteséggel a részvényt. Ennyire nem rossz a MOL (mint vállalat) azért.
Én gondoltam visszaszallok ide ha lemegy, de ezek után nincs kedvem. Itt olyan szinten hullámvasút van, a francnak van kedve ... De a másik 2 blue is katasztrófa amúgy. Veszek inkább ezüstöt most jól beesett és legalább azt nem éri el orbánc keze
"Sikerült eltávolodni a napi min.-től 30 Ft-al, szerintem ez pozitív. Nem beszélve róla, hogy megmaradt a tl certi is. Jó lehet egy fordulóra, intenzív emelkedéssel. Már csak az oszti bejelentés jöhetne hozzá holnap!" Értem, hogy szerelmes vagy ebbe a ribancba, de ez már fűvel-fával és a kecskével is megcsal lassan.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.