Nekem is ez az infóm van benzinkutakról, nincs akkora fogyasztáscsökkenés.
Törölt felhasználó2023. 03. 02. 16:17
Hihetetlen...
Törölt felhasználó2023. 03. 02. 16:15
Úgy tűnik eg,es alapok szerint a Mol ez évi bevételei radikálisan csökkeni fognak....szinte covid óta megy a tudatos alulértékeltség..ma beszéltem kút tulajdonosokkal, szerintük a januári és februári üzemanyag fogyasztás is hasonló volt az őszi forgalmakhoz képest. 600 Ft körüli ár nem riasztja el az autósokat.
Semmi különös, csak szokás szerint jóárasítják... aki - mint én is - szemmel tartja, lassan majd csipegetheti... talán osztalék előtt 2750-2800-ig visszahúzzák. Ha magas osztalékjavaslat érkezik (éves eredmény és körülmények ismeretében a 350-400 Ft szerintem jónak számítana), akkor felrántják és lehet dobni. Aztán szelvényvágás előtt újabb jóárasítás-felhúzás kör, és idénre a Mol talán ennyi is. Hacsak: nem jön valami drasztikus változás (háború/NER vége, menedzsment sorcsere, tulajdonosi struktúra átláthatóbb lesz, transzparensebb lesz a kommunikáció, stb.), vagy valami rendkívüli (pl. leáll a Barátság) amire beverik.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.