Attól pl. hogy decemberben indult egy oldalazó csatorna, aminek az alja a 2600, de a csatornának teteje is van. :) Abból tört ki 2023 elején. Szerintem az is támasz, persze valamiért azt nem akarod feltüntetni. Egyébként eddig ez egy korrekciós mozgás, ami lehet 3 hullámos, és akkor pont ott fog fordulni a csati tetőnél.
Nem voltam gépközelben, telefonról írtam, és a Brentre hívtam fel a figyelmet korábban, arra hivatkozva írtam. Most tettem fel ábrát is Ha olvastad volna sorban a bejegyzéseimet, talán értelmezni is tudtad volna! Nem tudom eldönteni továbbra sem, hogy szándékosan teszed, vagy tényleg problémáid vannak olvasás, szövegértés témában.
Szia. Nekem is ott van a pénz (80%), de egy közepes pakk van a MOL részvényekből is már. Van időm nem kell semmire az a pénz. Osztalékot is felveszem. Feb 21-én ismét nagyon szép jön (PMÁP). Csorgatok vissza ha látok érdemi beszállót. Sok nyerőt kevesebb "harcot"
nagyon furcsa egy-két elemző véleménye mely nem tesz különbséget ...extra profit adó az urali és brent beszerzési ár különbözetének alapja.... finomítói árrés meg egy teljesen más történet......finomítói árrés sokkal nagyobb egy hordóra vetítve, mint az urali/brent árrés....talán így érthetőbb.....lényeg az extra profit adója és részben a magas finomítói árrés az urali olajra épül!!!! azaz nagyon is számít még az urali olaj.....talán az sem lehet véletlen, hogy a kormány és a Mol nem sürgeti az urali olajról leválást....2-3 éven belül meg fog történni a finomító fejlesztése....persze kockázatok enyhítése okán Horvát és más beszerzések tárgyalása/megvalósíthatósága folyamatban....
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.