A drágább hitelekkel kapcsolatban, hogy trébbek lesznek a feltételek hitel fevételnél magyarország számára kiegyezés híjján.Számit ez valamit is nekik.Nadrágszíjjon lehet még szorongatni ,abban mindegyik szakértő.Majd ráfognak mindent brüsszelre meg a háborúra.
Valószínűleg mivel nagy kártyajátékos, 19- re lapot fog húzni.Elvégre nem a saját pénzén hazárdírozik a csávó.Lopni meg már szarrá lopta magát az egymás utáni kormányzati ciklusokban.
orbánra, hogy hagyja abba a lopást és jöjjön létre az Eu-val a helyreállítási alappal kapcsolatos megállapodás, valamint a kifizetése. Mert ha ez elmarad, akkor kb ettől csak jóval lejjebb látjuk az HUF és minden részvény árfolyamokat, mert a hitelminősítők innen a szakadék széléről belőkik az bóvliba, azaz a befektetésre nem ajánlott kategóriába kerülünk. Ezt fogják megelőlegezni a befektetők. Attól kezve, h nem lesz megállapodás, jó magas felárral jut az ország hitelhez a piacról. Egy válság közepén lemondani pár ezer mrd-ról a ner korrupciós lehetőség miatt, na ez a bicskanyitogató kategória. Hová a f@szba kormányozzák ezt a szebb nepokat megélt országot.
Hú, de tele tököm ezzel a mollal! Mi az az impulzus, ami végre meglöki? Giga bevétel, jó GDP adat sem elég? Mi a fa@omra vár a piac? (2900 az átlagáram ba@ki...😁)
Egyik nap azt írják, hogy itt a világ vége, másik nap meg, hogy itt a Kánaán. A háborúval kapcsolatban dettó ez a helyzet. Egyik nap az oroszok már mindent elfoglaltak Ukrajnában, másik nap meg az ukránok már orosz területeket lőnek és visszafoglaltak mindent. Ehhez hozzá kell szoknunk. A média hiteltelen!
Másokat én is mégse írogatom postonként az embereknek. Szóval ha én meg tudom állni te is meg tudod tenni. Nyomsz egy mínuszt azt ennyi. Kb a mol is ennyit ér egy nagy minuszt
Törölt felhasználó2022. 08. 16. 20:16
urali spread 33,5usd -re emelkedett ma., csak azért írom, mert egyes gazdasági szakírok pl. a vg.hu oldalán állítják, hogy 20%-kal csökkent a spread értéke. Sokadszorra látom, hogy mérhetetlenül pontatlan véleményeket alkotnak. Brent ára 92-93 usd körül alakul jelenleg azaz sokat esett az árazása, de a spread tartja a 30-35 usd értéket!!!
felirtam egy cetlire anno az aktualis Brent es USD/HUF arfolyamokat, mikor tavaly novemberben bevezettek az arsapkat: 84 USD es 318 HUF/USD volt a Brent most 92 USD (cca 9.5%-kal magasabb) a dollar arfolyama: 396 HUF/USD (24.5%-kal magasabb) el lehet gondolkodni, hogy mitol is olyan magas a piaci benzin- es dizelar... elarulom, nem elsosorban a "haborus" olajar emelkedes az oka
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.