személyes sértegetést te sem hagyod szó nélkül és nem is kell, vagy tanul belőle az illető vagy menjen a topikból. Az már nem is érdemleges, hogy az említett egykori miniszerelnök semmilyen módon - még szavazóként sem -nem köthető hozzám és ki kérem magamnak a bármilyen hasonlítást, összemosást. Utoljára megírtam, remélem tanul belőle az akinek szól.
Én a te tájékoztatásaidat tisztelettel köszönöm. Másrészt minden orbánozástól, gyurcsányozástól, oldaltól függetlenül egymás sértegetésétből elegem van. Abból is hogy az egyik azt hiszi, a másik jobb. Le is zártam.
a gazdaság politikai kérdések megkerülhetetlenek lásd ársapka, rezsi energia, Kata stb. , de az olyan minősítések ami pofátlan személyeskedő konkrét megnyilvánulás az elfogadhatatlan. Gabennek nem ez az első úgy, hogy nem is neki írtam. pl. az ársapka bevezetésért Mol tulajként ugye nem várod el, hogy dicsérjem a fideszt vagy Orbán kormányt? de olyat soha nem írnék, hogy Gaben Orbán bé.....nc. érted,érzed a különbséget? Gyurcsány fióka, hm ez a tipikus fideszes megnyilvánulás, csak Gyurcsány és Orbán létezhet. Más nem. Egyebekben annyit elfogultság nélkül mondhatok, hogy én sokat teszek a topikban a fórumozók tájékoztatásáért, főleg Mol és külgazdasági kérdésekben. Bár csak Gabennek lenne megközelítőleg hasonló érdemi írása.
te meg nem nézed a chartot, SP gyakorlatilag 5 napja emelkedik egy csökkenő nap kivételével. Amit írtam eredetileg tartom, elemzésekből is olvastam, te meg ledegradáltad . ennyi. nem is ez a mondandóm lényege, hogy két hetente emelkedik e, hanem a recessziós félelmekkel szembeni havi átlag vagy heti teljesítménye az usa indexeknek. Befektetői kp. állomány magas értékeken, mi következik ebből? nem az amit te írsz,nem ez a lényege. Írhattam volna, hogy te nem tudsz olvasni vagy lusta vagy ellenőrizni, de ez felesleges. Stílus maga az ember, de hogy konszenzusra törekedjek elfogadva állításodat, két hetente egy-egy emelkedő napja az usa indexeknek azt eredményezte, hogy havi és heti charton magasabb értéken láthatjuk ma mint 1 hónapja vagy 1 hete, de még mindig nem a te összefüggésedben lényeges ez az adat hanem a recessziós,inflációs para kapcsán. ez a jelenlegi érdekesség, véleményem lényege.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.