Nem beszéltem észről, csak morálról. ;) És nem akarlak befolyásolni semmiben, elengedtem én ezt már. Csak jelezni akartam, hogy nem passzolok abba a skatulyába, amibe bele akartál helyezni.
Speciel Kína aktívan szívatja a saját területén működő keresztény felekezeteket, de ezzel szemben valahogy nem szokott fellépni Azbej Trisztán és csapata. A szankciók meg nem az orosz ortodox egyház dogmái miatt, hanem Kirill személyes tevékenysége miatt élesednének
Az előítéleteimre nem vagyok büszke, nem tartoznak ide és messze vagy attól hogy befolyásolni tudd őket. Ami a felsorolt urakat illeti, látható, hogy mindegyiknél okosabbnak tartod magad, én egyelőre hülyébb vagyok, szóval ne fecséreld rám az idődet.
Reménykedjünk. De igazából nekem nem az lenne a pozitív hír, ha ma nem zuhanna be, hanem ha végre megnyugtató pont kerülne az olajembargós cirkusz végére. Akkor hátra lehetne dőlni hosszú távon is.
Igen, én Hornt, meg Medgyessy-t is ugyanoda teszem. Szerintem ők anno ugyanúgy a lefelé tartó morális spirálunk részei voltak, mint most Orbán (vagy mint Gyurcsány). Na, most akkor mi van, összedőlt benned a szépen felépített előítélet? Amúgy Kirillt nyilvánvalóan nem azért próbálják szankcionálni, mert egyházi vezető, hanem mert Putyin egyik felszopója. Tehát ebből a szempontból is megbukik a történet.
Morális felsőbbrendűség, vicces vagy. A korrupció bajnokai vagyunk, meg az empátiaverseny örökös vesztesei, tíz cikkből kilenc önvédelemből íródik, mint pl én is kérdezném, Kirillt szerinted a KGB-s múltja miatt védjük? Nem talán a státuszát, amiben szerencsétlenségre nem a megfelelő ember van? Gondolom te Hornt meg Medgyessyt is ugyanoda teszed/tetted, sőt kezdjük inkább Schröder bácsival, rá még talán emlékszel.
Hagyjuk már ezt a jogost...ez tőzsde...én 1,5 hete jöttem át az oti-bol nevezzük úgy, hogy giga pakkal... katasztrófa olvasni ezt a veszmadarkodast. Nagyon szívesen olvasok értelmes, szakmai hozzászólásokat.....de.....
OK, értem. Tehát te úgy véled, morális alapon meg tudod védeni Orbán álláspontját. Akkor ezt is magyarázd meg, légyszíves, morális alapon (rögtön Iványiék szívatásának magyarázata után): https://24.hu/kulfold/2019/02/19/azeri-baltas-gyilkos/ Hiába akarjátok magatokat morálisan felsőbbrendűnek lát(tat)ni, ez az egész nem áll össze. Ezt a Kirillt is érdemes megnézni. Ugyanolyan kőgazdag ex-KGB-s rohadék, mint Putyin és jópár hasonló oligarchája, csak annyi a különbség, hogy húztak rá egy egyházi uniformist. Ez a “vallási vezető” amúgy egy konkrét háborús bűnös mellett áll ki folyamatosan.
Én még életemben soha nem shortoltam, most se fogok. Sőt, nem is napizom, alapvetően buy and hold-ban utazom. Nekem emiatt nem is azért fáj ez az egész, mert ma pár százalékot esik esetleg a részvény, hanem mert ez az értelmetlen kakaskodás veszélyezteti a kedvező olajembargós megállapodást, ami viszont középtávon már csúnyán betehet a MOL-nak.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.