ellenzék nem fog ilyenekkel foglalkozni, hogy 2/3-d. ezt már többször mondták. Amivel alapban nem értek egyet, de itt igen. Ez egyszerű lopás, a közvagyon kiszervezték olyan alapítványokba, ahol a NER a vezér. Ezt vissza kell szerezni...inkább, mint a repteret.
MOL-nyersolaj. Minél magasabb a nyersolaj, annál nagyobb rajta a MOL bukója. Szerencsére a forint nagy raliban van, így a fájdalom szint dollárban feljebb ment. Amiért talán mégsem éri meg eldobni erős olajár esetén sem most a MOLt,az az, hogy ezt az olaj árat most "csak" pumpálják. Minden jel arra mutat, köztük a mai adatok (industrial prod, retail sales sokkal a várt alatt), és a világban csökkentett global GDP várakozása, hogy az infláció megfogja a teljesítményt, visszaveti a vásárlóerőt. Az pedig jelentős olaj igény csökkenést von maga után.FED addig bénázik, dollár újra megindul a lejtőn, ami tovább növeli majd az inflációt, aztán lehet pislogni, usa hogy belassul. Nem ma, lehet nem is a hetekben, de eljön az igazság pillanata, és az olaj beáll 80$ környékére. Egy van, ami ezt boríthatja: egy háború valamelyik nagy termelőnél vagy fogyasztónál. szóval tartás szerintem.
pilitikailag a korai választás miatt a korai osztalék enne indokolt. Nehogy valakinek első dolga legyen "visszakérni" a részvényeket az alapítványoktól.
Itt lefelé görgetve, kb. az oldal közepén van egy osztalékos táblázat 2011-től. Historika alapján, reálisan szerintem május legvége/június elején várható. (De legkorábban is csak május közepén lehet.) A Mol Részvény - Befektetői kapcsolatok - MOLGroup
"Megrohamozhatták a hazai autósok a benzinkutakat a normál minőségű üzemagyag novemberi árstopja után. 17 százalékkal nőtt a forgalom a Magyar Ásványolaj Szövetség összesítése szerint decemberben, 2020 utolsó hónapjához képest."
közgyűlés 2022. április 28. lesz, így április kilőve. Ebből leghamarabb sztem május közepén lehet osztalékfizetés. Az osztalékfizetésről szóló részletes tájékoztatás és a kifizetés kezdőnapja között minimum 10 munkanapnak kell eltelnie. (2018-ban május 16. volt, de akkor ápr. 12-én volt közgyűlés. 2019-ben csak június 27. volt a kifizetés kezdete.)
Esik a bux mintha muszáj volna... túl szép is volt ez a pár napos menetelés :( Mindegy a téma adott sose lesz ez 3k várjuk az osztalékot ami legalább pénzt hoz :)
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.