Ha veszel most a szűk stop rossz stratégia szerintem (nem DT). Kiszedik...Ha tennék stoppot akkor 2350 alá tenném.
Törölt felhasználó2021. 11. 12. 14:35
OTP topikban is arról diskurálnak, hogy csak politikai akarattól függ, hogy őket is jól megszívatják-e. Személy szerint az elmúlt nap elbuktam a teljes megtakarításom kb 1 ezrelékét itt a MOL-ban, nem nagy ügy, simán kiheverem, nem is emiatt vagyok mérges. Azt sajnálom benne, hogy a maradék hitemet is elvette a BÉT-től. Egyszerűen nem tudok hinni benne, hogy bármely BÉT-es cég állami beavatkozás nélkül el tudna lenni a jövőben. Mert van olyan, hogy rossz a piaci széljárás, és esünk, jó a piaci széljárás, és emelkedünk, de azt mint befektető, már nem tolerálom, hogy jó a paci széljárás, és az állam egyszerűen ezt ellopja. Ha én, mint magyar ember, nem hiszek ebben, akkor hogy a fenében várhatom el a világ bármely befektetőjétől, hogy higgyen?
amit rajzoltál, az csak hírre történhet meg jelenleg. 10-20 k-kat vesznek piacon és azonnal újra épül az eladói könyv. hétvégén tisztulnak az agyak, hétfőn talán MOL vagy ásványi szövetség is böfög valamit.Kedd, kamat döntés. Ha nagy játékos lennék, vételen addig biztos nem gondolkodnék el. Ma, ha nem napi minimum közelében zár, már az is jel lenne.
A piac úgy működik, hogy ha nagyobb a kereslet, mint a kínálat, akkor felmegy az ár. Ez teszi helyre azt, hogy csökkenjen a kereslet, és helyreálljon az egyensúly. Ha ebbe belenyűlunk árszabályozással, akkor nem fog helyreállni az egyensúly. 1000 másik terék ára is elszállt az elmúlt 3 évben, és éppen egy jórészt importált, környezetszennyező termék árának maximálása jutott eszébe a nagyeszű kormányunknak...
Ne haragudj, de az ÁFA összegének csökkentése önmagában nem szab gátat a kiskereskedelmi ár növekedésének. Ideig-óráig persze megoldás lehet, de utána megint mindenkinek mélyebben kell a zsebébe nyúlnia. Plusz emlékezz, hogyan valósult meg a lakásfelújítási támogatás: az állam által kilátásba helyezett 50% rögtön elment építőanyag-ár és munkadíj növekedésbre - ezt most saját példán keresztül láttam. Sajnos idehaza mindenki az azonnali meggazdagodásra hajt és nagyívben tesz arra, hogy más is él mellette, aki szintén szeretne boldogulni.
Fele ???? Ezt hol olvastad??? Az adókat nem csökkentették, az minden maradt a régi. Szóval ezt a molnak kell benyelni! De okos lesz a mol és majd jön az áttervezés, hogy ezt a 20 ft hol tudja besarcolni!!! És az ellenzék nem nyert ezzel, hogy győztünk!! Mert a bevételi adó ugyanúgy megmaradt nekik, majd a mol megoldja. Semmi felelőséget nem mernek vállalni semmiért!! Mindent áthárítanak !!
Ha emelkedést akarna az Erste, minden eszköze rendelkezésre áll, nem kellene sok ahhoz, hogy a shortosokat zárásra késztesse. Kérdés persze a tengerentúli cimborák venni, vagy eladni szeretnének most.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.