egy dolgot azt már biztosan tudhatunk: qrbán egy g@@i...(?) a másikat még nem, de az előbbiből adódóan én 66%-ra taksálom, hogy a reptéri deal a MOL-nak és részvényeseinek is fájni fog - nem kicsit, nagyon (?) szvsz
"Az év harmadik negyedévében 1,1 milliárd kuna (520 milliárd forint) nettó nyereséget könyvelt el a cég." Hát jó is lenne :) De sajnos nem a harmadik negyedévben , hanem Q1-Q3, azaz három negyedévben és nem 520, hanem 52 mrd ft-ot. A többi stimmel :) https://www.ina.hr/wp-content/uploads/2021/10/FR_INA_Grupa_Q3_2021_ENG-1.pdf
Én meg ajánlom az omv+a mol ~1 éves teljesítményét(2020.nov-2021.okt.): omv +160% illetve. mol +83%! Azaz a mol kB. fele annyit ment mint az omv....de jó lenne beírni most (ha kB.3900-nál lennénk) hogy estünk 230-at.
Alig pár nappal a tihanyi 11,5 Mrd után. Nem gondolom, hogy van normális ember aki úgy véli ez mehet még mindig így tovább. Non plus ultra ami ebben az országban történik egy ideje.
Igen, de a repülőtér érzésem szerint nagyon bezavar. Gondoljátok el, 1600 Mrd, azaz, ha a MOL szemmel látható részesedést szerez, az 400-500 Mrd. Éves eredmény huss. És mire? 20 éves megtérülésre? Viktor biztos ad valamit cserébe, de egyelőre ez itt lebeg, közel van, és amit tudunk róla, az nagyon nem jó, nem kell!
ajánlom figyelmetekbe az OMV-t. Eredményre felrántás, majd napi minimumon zárás, napi csúcsról 6%-ot esve. Önmagában a jó jelentés semmit nem jelent, nagyon fontos, hogy a nagytulajdonosok mit várnak, ők csalódottak- e vagy sem . Ami gyanús itthon, hogy komoly forgalom nélkül ment fel a papír. Mindezzel együtt, bármilyen is lesz a reakció a jelentésre, egy erős jelentés a hosszútávú árazásnak mindenképpen kedvez. Majdnem olyan fontos a vezetés kommentje és a jövővel kapcsolatos tervei.
Törölt felhasználó2021. 10. 29. 20:29
Nem értem. Az októberi marzs adatok, az OPEC ülésről jövő hír és a Q3 is rossz lesz? Vagy akkor miért korrekciózunk még pár hetet? 😴
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.