Ez így igaz.Szenvedés van itt, de nem tudjuk mitől, pedig elvileg csak az alapítvány az oka. Vagy valami más? A politika? Akkor az OTP miért nem szenved? (Persze ezeket a kérdéseket már mások feltették itt.)
Engem még nem hallottál a MOL miatt siránkozni! Nem igazán értem, hogy miért nekem címezted. Egyébként a Richternél is volt hasonló helyzet az Esmya miatt, és sokáig nem ment 7000 fölé emiatt az árfolyam. Utálom ismételni mások meglátását - amivel egyébként egyetértek-, de az alapítványi részvény átruházás feledtetése még időbe telik (mondjuk egy jó zsíros hulladékbiznisszel).
Nem rosszba MOL.Oszti nagyon jó volt és közben is lehetett vele keresni annak aki ügyesen vett bele vagy korábban vetett eladott amikor 2540 körül volt aztán vissza vette.2600 simán meglesz pár hét vagy hónap ott majd ki lehet szállni annak aki most mínuszban ül .Semmi gond itt.Naja nagy 20-30 % kasza itt nincs ez tény.De nyugodtan alszik az ember .
Az a baj, és bizony van hasonlóság az Opussal. Nem hozzá hasonlítom,mert nagy a különbsèg! Csak hasonlóság! MOL is szenved valamièrt, szép cèlárak jönnek de csak várakozás van , szenvedés , meg érthetetlensèg kezd lenni ugyanúgy. Opus is jó cèg, de hiába pumpálják folyamat valahol ereszt a kerèk.... Itt most mi èrthetetlen? Pl az olaj megy, száguldanak az olajos papírok itt meg örülni kène,hogy tapad 2400ra és nem esett..? Hát szerintem nem.. Valami nem stimmel , vagy nagyon nehezen megy.. Az Opus meghalt mert a politika miatt senki nem rak be pènzt, picit a MOL-nál is kezd vmi lenni,ha halványan is.....A fórum meg mondom tiszta Opus fórum, siránkozás, görcsölès.. Srácok ha jónak gondoljátok , meg 3ezer legkèsőbb választásokig ,. Akkor minek a sírás itt meg lesni hogy le 1ft meg fel 1ft.
Concord céláremelését csak most olvasom, ma nem voltam gépközelben de..... szépen jönnek fel a célárak......Opusnál ilyen nincs Pomperj....... 2700,3000,3500 itt tartunk...és jön a többi is.... kb. 20% célár emelkedések...
Annyiban védhető a MOL, hogy ma piacot adtak. Igaz, lefelé sem ment a nagyokkal, de azért 6% felpattanást a szektorban csak illett volna legalább minimálisan követni.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.