(Én nem vagyok fideszpárti. Ők a mocsár, a langymeleg. Én szélsőségesen rasszista és antiszemita vagyok. Gazdaságilag olyan elveket vallok amik a mostani gazdasági berendezkedés teljes szétrombolásához vezetnének és aminek a lényege az, hogy MINDEN erőforrást vissza a kisemberek kezébe. - amit csak ésszerűen lehet azt közvetlenül, de van amit nem lehet, azt közösségi szinten. A mostani adósságszolgálaton (állami, közösségi, vállalati és egyéni) alapuló függést szintén felszámolnám, nem létezne olyan, hogy valamit hitelre megkaphatsz, de kötelezettséged sem keletkezhetne (pl ha nem fizetsz autópályadíjat, nem nyitják ki előtted a sorompót, ha nem fizetsz az egészségügyi szolgáltatásért előre vagy akkor ha baj van, ott halsz meg - de utólagos kötelezettség az én világomban nem létezik).
.
Jó ez a tőzsdézés, de igazából az élet minden más területét szétrombolja, lemérgezi, leszivárog a társadalomba az itt tobzódó patkányság.)
.
Jó ez a tőzsdézés, de igazából az élet minden más területét szétrombolja, lemérgezi, leszivárog a társadalomba az itt tobzódó patkányság.)
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.