Három tényező húzza valószínűleg olajár 75 dollár lesz, lengyel biznisz, hulladékfeldolgozás állami megrendelés, + bónusz INA eladás. Ez esetben 3500 :)
Törölt felhasználó2021. 01. 12. 21:05
Érdekes, hogy vitáztok a célárakról meg árfolyamról ami jó. De a hozzászólások egyéni érzéseket tükröznek az árfolyammal kapcsolatban. De aki egy kicsit ismeri a gazdasági folyamatokat, egy kicsit a ismeri közgazdaságtant, a szektor jelenét, jövőjét, ismeri a tőzsde hullámzását annak azért nyilvánvaló lehet szvsz merre tart az árfolyam és az olajár ebben az évben. Felfelé :) Ha csak nem hull meteoreső, nem lesz újra durva világjárvány, vagy hitelválság itt 3000 lesz a tét :)
Menjen szerintem is, csak nálam elérte a kívánt szintet. A pontosítás kedvéért, nov.2-án is volt 1.500, most nem fejből mondom, megnéztem. S onnan 3 hét alatt 40 % 2,1-ig :)
Az előző hszben 60%-ról beszéltél, a 60%-ot tavaly október elejétől (SRV kezdete) mente, ami 3 hónap. Hogy miért menne feljebb még? Mert a Covid előtt 2600 felett volt és mert az SRV támogatja és mert a 2600-as árhoz képest is javulni fog még a környezet.
Arról nem, viszont arról igen hogy próbáltad a linkeddel megcáfolni a hozzászólásomat! Mintha valami oltári nagy hülyeséget írtam volna az Erste 1760 Ft-os célárával.
Jó, másfél hónap alatt, ami nagyságrendileg pár hét, ment 50 %-ot, de a kérdés az volt, hogy innen, 2,4-ről miért menne feljebb, nem pedig 2.000-ről, amivel infokolod, viszont most már ott van ahol a pánik előtt volt, odáig 3,5-ről pedig nem a covid miatt esett.
Gondoltam hogy nem a Hernádi ül a monitor előtt és gépeli be a vételi megbízásokat, ennyire ne nézzél madárnak. :D Amúgy elárulhatnád mi a jó abban hogy az 1500-ra zuhanás után az emelkedésben folyamatosan lejjebb vártad. Szinte nem telt el úgy nap hogy ne találtad volna túl magasnak az árfolyamot. :)
2020 február óta vagyok benne 2070ft-os árral .Amikor 15xx körül magyaráztak erről a 3000-es szintről totál nem hittem benne. Most meg már szinte tuti biztos a dolog. Én már kivárom csak idő kérdése. De az osztalék továbbra is jobban érdekel még mindig :)
ma 16 % át vette csökken a lelkesedése, nem a mol vesz hanem egy stratégia szerint valamelyik broki cég ez az srv. mantra nem azt jelenti, hogy csak felfelé mehet
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.