Egyszer kiszállok ebböl nullán,egy darabig elfelejtem a mol-t... És a pénzből játszok a certikkel, néha kifogok vmi jót 20-30-40 % pikk pakk meg van :-)
Voltam egy előadáson egy kitűnő elemző tartotta, faggattuk priviben mi a gond a Mollal - ő azt válaszolta, hogy valami nagy disznóság történik de nem tudja ,hogy mi. Kérdeztük meddig mehet le és azt válaszolta hogy 2500 ig . aki olvassa ne trollkodjon ,én is longos vagyok tökig beragadva.Bízok ,hogy nem jön be jóslata és a kinti események pozitívra fordulnak .Ja és egy jó hír Usa plusszban ment.
uh bakker, nagyon megütötték és még venni sem tudtam.. Pedig ez már bestbuy kategória, többszörösen alul értékelt a cucc, kitartás ostromoljuk még a 3,5k-t, cseppet odébb van, de osztalék jön, az jó lesz addig meg nem kér enni. Kitartás!
Lehet,hogy úgy felmegy,hogy nem bánod meg,hogy ott nem adtad el. Ezt most komolyan mondom!!! Csak hát idő kell hozzá meg türelem. Szerintem még 4 évig várj az eladással és lehet,hogy 4000 lesz.(Ha előbb lesz annyi,az sem baj.)
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.