Jó nehéz papirt fogtál meg. (most itt a mozgása mellett az árfolyam árára is gondolok). Mtel sem a legjobb forma manapság.
Főleg nem 1,5 mila tőke mellett (mol-hoz). Csak óvatosan, ha javasolhatom, kicsiben kezd, ne légy mohó, és szokd, tanuld légy benne a mozgásban, foglalkoz vele ha valóban érdkelne a tőzsde világa.
Vagy ha hosszabb távra szeretnél befektetni egyben, akkor jó lehet az olaj is, mol is csak akkor rossz esetben sok időre nélkülözni kell a pénzed.
2015. szeptemberében kaptam meg az örökségemet, miután a mamám meghalt. 1,5 millió forintot osztottam el a Mol, a Pannergy és a Matáv között. Az olajat azóta nézem, arra is gondoltam, de nagyon félek tőle.
Tartósan ha marad az olaj véleményem szerint ártana a mol-nak. Az a kérdés meddig akarják itt tartani ezeken a szinteken. Egyéb iránt, ha az olaj megkapaszkodna az hátszél lenne mol-nak is. Bővebben meg majd van itt pár szaki hozzászólnak.
Régótta tőzsdézel ?
Huh ez nagyon komoly...mintha koncsita wurst-ot láttam a linken.Behúzták Chárlie bácsit is vajon.Mikor rászedik az öreg sast...pepperről mindent vág,de most kitömik...vagy lefogyasszák!
komolyra fordítva a szót.
Nem tudom mióta ülsz a pakkodba,és a tőkéd hány%-al. De sok mindent tehetnél,hogy csökkentsd a veszteségeidet.Ami egyelőre annyi,hogy nem hoz semmit a pénzed,az osztalék kivételével.Olyanokra gondoltam mint:Tbsz számla.Osztalékon további részvény vásárlás.Stb.
Az eredményességre nem hat, de, ha adják a szektort az alól a MOl sem kivétel.
A nettóprofitot, a készletátértékelésen keresztül befolyásolja, ha fölfelé megy akkor hozzáad, ha lefelé, akkor pedig elvesz.
26 éves vagy, és nő?
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.