Hulladék ez a bét! Vagy 2 hete vettem cig-et 140-en, gondoltam, ez az alja, majd 900-on eladom egy év múlva :), erre pénteken a nagy pániktól tartva betettem 142-re eladásra, és akkora volt a pánik, hogy nyitóban elment, mire feleszméltem. Na, gondoltam, spóroljunk az adón, vattem a kavicson otit 5.890-en, erre az is megy fel. Mi a fenét tegyek, ha nem akarok adózni? Adjak el mindent, és vegyek molt? De akkor meg tutira az fog emelkedni!
Ritka szemét egy rendszer megy mutyisztánban, hogy bármit veszel, a vége mindig a gonosz imperialista profit lesz, amiből meg fizetheted az adót!
Hogy nem lehet ebben az országban tisztességesen már bukni sem!
Pedig, hogy leírtam, venni februárban, adni, vagy oszti előtt, vagy réstöltésre játszva utána, mert a függöny lemegy, lámpa leolt, lakat rátesz.
Erre még is vettem ma, pedig én írtam.
hááát...
mindenesetre első felindultságomban azt gondolom, hogy 'hacccázon olyan ellenállást csinálok itt a brokiknak, hogy csak pislogni fognak, annyi kapargattam össze már unaloműzésként... majd írják lázasan a cikkecskéket, hogy megint a Dana táraz ki vajon ???
:D:D
nem kötözködésképpen, de mit figyelsz ezen?
fel nem megy, le inkább.
kb olyan hasznos időtöltés, mint egy döglött verebet sasolni, hogy vajon szárnyrakap-e :)
A mai nap is példa rá, ez a lerohadékabb, legocsmányabb, legótvarabb papír a BÉT-en.
Záróban kibaxom a picsába.
A terroristák is meghaltak, így már tényleg semmi esély, hogy vegye valaki.XD
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.