ez bosszantó h az egéren volt a kezed....én se tudom mit tegyek, a hitelesekkel, ezer százalékba biztos voltam benne h korrigál és minden adva is volt hozzá, de nem....
DE mire tud esni ekkorát...? fergeteges nagyot...ilyen gyors után (mondom némelyek imádkoztak h csak kapjanak még valaha 14500-on, még Keffer is írt valami ilyesmit a gyors után)
korrekció nélkül, mindig visszakorigált valamennyit, most nem és napközben se pattan, emlékezzetek volt h csinált 500 pontos kanyarokat egy nap...erre spekiztem én is, de most mi a szart csináljak...az h tegnap nem tesztelte vissza a 12500 ilyet én még nem láttam....
azért a 10,000 innen még 2000 hármat esett, azért veszegetik viszonylag sokat megvettek 14, 13500, 13, 12800, 12500, 12 szinteken (amiből mondjuk a 14 nem érdekes, meg a 13500 se) de a 13, 12800, 12500, 12 igen, de az h korrekció nélkül esik ilyet még nem láttam, bár tavaly is ezt csinálta, csak akkor dana eladás volt, ott is csak kinyitott annyival lejjebb...na az is szép volt
Keffer király vagy, nagyon bírlak. Csinálhatnánk egyszer egy MOL topik találkozót a nyerőből...:D:D:D
Szia lokupec!
A múltkor kėrdeztem hogy mi a hir a vásárban?
Nm ìrtad hogy azt pletykàlják wc papir lez a molbol.
pedig jo lett volna meguszni a nagy cumit...
Beragadás 14750es szinten, 520 darabbal.
Bruttó nem realizált nyereség bőven -1.000.000Ft felett.
Lehet hogy tökeemelést kell végrehajtani... Most nagyhirtelen kb 170 rv.t tudok venni. Ja,nem... Mai árfolyamon kb 220at. :) de jövő héten lehet hogy 250et..:)
gondolkodom egy komolyabb hígításon, de kezd intenzíven bekeverni a fauvé-hiszti is.
És valaki úgy okádja a MOL papírt mintha muszáj lenne. Kövezzetek meg de ez belső infó. Itt bukik minden TA. Szerintem megnézzük a tízezret.
A vicc az, hogy 14960nál ott ültem a gép előtt, egérnyíl az eladás gombon...
15 min-estől hetesig, semmilyen fordulós jelzés nincs, csak annyi, hogy kilóg az alsó Bollingerből, ami örökké nem marad így.
Szinte 100%, hogy a certit kiütik.
Börtöööön????? Ez már milyen egy ultraliberális fertő?!?!?! Hogy börtönben etessük, és jól tartsuk a dolgos polgárok által megtermelt javakból a Nemzet ellenségeit???? Pont Öntől (bocsánat, Magától) nem ezt vártam! Uram, aki börtönt akar akasztófa helyett, az kifejezetten liberális gondolkodású (fújj!), aki liberális, az a NER ellensége (fújj!), aki a nemzet ellensége, azt fel kell akasztani!!!
Uram, Ön (bocsánat Maga) a Nemzet ellensége (mert liberális), Önt fel kell akasztani! És természetesen coach nertársat is (Bocs coach :D)
Fel vagyok háborodva ennyi liberális fertőtől, hogy legjobbjaink sorai közé is beférkőzik az ellenség!!!!!
Nos, mi van, ha nekem meg ez a véleményem, akkor Önöket (bocsánat, Magát és coach-ot) ki kell végezni?
Csak kérdezem...
:D:D:D
Törölt felhasználó2015. 09. 24. 18:20
az volt amikor leírtak 120 milliárd mínuszt irakban és az árfolyam alig esett.
szép lassan ráosztották a piacra a sok szemetet.
Törölt felhasználó2015. 09. 24. 18:17
Előzmény:
törölt hozzászólás
te alapra vagy ekkora barom,vagy rágyúrtál? egyébként lecuppanthatod a köztörvényes vezíredet
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.