Értem Uram, így már minden világos. Azért jó azt látni, hogy van, aki örülni tud annak, ha másoknak valami rosszul alakul, még akkor is, ha azok a mások az Ön (bocsánat Maga) által a NER-nek nevezett valami vélt, vagy valós ellenfelei...
érdekesség, hogy a mai napon óráson a legnagyobb forgalmú óra (duplája a második legnagyobbnak a forgalom) zöld, ha nem is túl meggyőzően... Ettől még persze nmem áll meg ez a szutyok 8.000-ig, csak úgy érdekességnek írtam, hogy ilyen is van...
Amennyiben Ön, bocsánat Maga megértette, hogy a kolléga mivel kapcsolatban írta azt az irónikus megjegyzést, amit írt (lásd (#152041) hozzászólásban linkelt cikk TARTALMA), akkor kérem a fenti cikkel kapcsolatban fejtse ki azon álláspontját, ami cáfolja/megkérdőjelezi a kolléga hozzászólását. Hogy ebből miképpen következik, hogy ki mennyi levegőt kap, illetve, hogy erről Nemes Vezérünk ki szerint mennyire tehet, azt már nem kell kifejtenie, csak ha nagyon szeretné érdekesség képpen.
hoppá, mindjárt 316 az euró, kíváncsi vagyok, hogy a dollár-csárt-szakértőink szerint mi a helyzet a fronton, lehet, hogy ott már a 10.500 is megvan, és holnap emelkedünk végre?
ez a link mindent elmond, amit az adott kommentre akartam írni. É-koreában vannak ilyen szürreális hülyeségek, meg az 1984-ben, csak (egyelőre) mindkettőben kissé durvábban közelítik meg a dolgokat, mint itt...
Az, de nem fogja, minden ta azt mutatja, hogy innen még megy le, tehát most, ilyen nemzetközi környezetben hétszentség, hogy nem lesz holnap egy bivalyerős up, egy helyben pöcögtetés esetén meg az erste csak tol rajta 200 pöttyet legalább egy leszúrás erejéig. Ez akkor nem lenne holnap kiütve, ha valami hatalmas erővel elkezdene menni felfele, mondjuk az első óra végén már lenne 2 milliárd forgalom valamekkora emelkedéssel. Akkor nem tudnák beverni, de egyelőre éppen hogy lefelé van még mindig nagy erő. Ki tudja meddig esik, de az nagyon valószínű, hogy innentől sávosan megéri veszegetni. Lehet, hogy nekem is el kellene kezdenem adogatni a nyerő ricsiket, és apránként átjönni ide...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.