Roviden, nagyon kivancsi leszek mi lesz a reszvenyesekkel, mert legalabb annyian vannak mint a kotvenyesek!Azert az is durva, hogy, ami erdekukben allt azt rendeztek csak ne romboljak a renomejukat, de a fagyi visszanyalhat nagyon konnyen!
Amit én olvastam eddig (nem követem szorosan), a quaestornál eddig csak a fiktív kötvények után fizettek pénzt. Minden más még függőben.
A kormány most készül kihátrálni az egészből felhasználva az Otp-t, aki alkotmánybíróság elé vitte a dolgot.
Szerintem rájöttek hogy ezt a szart már nem tudják rátolni a bankszektorra az Erste megállapodás miatt, mert akkor tényleg annyi a felminősítésnek, a szavahihetőségnek (mondjuk ez már eddig is a béka segge alatt volt), a bankok által támogatott gazdasági növekedésnek. Rájöttek hogy Eu-s pénzből egy darabig még lehet nyomni a jobbanteljesít dumát de utána már a szanaszét szívatott bankok kellenének a növekedéshez. Erre kellett ugye 5 év nekik, de végülis leesett a dolog nekik.
Pár hete feltettem várakozásom mollal, eddig az úton halad. Elvileg e rajzom szerint innen kéne pattani neki tesztelve az 500 környékét, az ujabb le előtt.
Otpt ugy tartjak, mintha aranyar erne, pedig nem.Kivancsii vagyok, hogy a molt meddig toljak lefele az otpt es richtert fel, a vegtelensegig nem lehet ezt jatszani!
Amigy a quaestor szepen szivat, a kotvenyesek megkaptak a kartalamitast , ami fiktiv is volt, a reszvenyesek meg kalap kabat, sehol nincs rola szo, kormany erdek.
Mutasd meg, hogy azt írtam, hogy következő nap megy 15300-ig. Lassan 2 hónapja van Mol-részvényem 14600-as átlaggal, szóval nem tudom, honnan gondolod, hogy nincs. Másrészt ha jól emlékszem a Gyj napján Te 15 ezer feletti nyitót vártál, szóval ilyen szempontból nincs jogod kioktatni.
Vegyél Te is, nekem már van! ;)
14.290-nél 5 %-ra vagyunk a 15K-tól...ha nem is mondok nagyot, hogy egy nap alatt felmegy ennyit, de akkor is, egy szép laza zöld héten odaérhetünk és onnan csúcstámadás.
Mint tudjuk neked nincs MOL részvényed! GYJ napján is okoskodtál, hogy a GYJ napi eladás nem tekinthető részvényrealizálásnak és nem szabad eladni, mert következő nap megy 15300-ig. Azért nem teljesen gondolkodás nélkül adják a részvényeket ha DAX-ot megnézed! kínában erősen érdekelt cégek árfolyama lényegesen jobban esik.
igazatok van, okosan látjátok mindketten bankár és benevez...én most a 15 k már idén nem látom reálisnak...illetve olyan gigányi mennyiséget adnának ott h azt csak inára fogja átvinni v felminre sztem de kivárjuk...legalább nem kell naponta nézni ugyis ezt vártam....eljött
Ugye mindenki látja, hogy minden esik? Lengyelek is, németek, franciák, mindenki. Most itt azon gondolkodunk, hogy a Mol-ra milyen sötét jövő vár. Ezek szerint sajnos a világ majdnem összes tőzsdén jegyzett cégére sötét jövő vár. Külön kellene választani, hogy mitől esik a papír. Nem cég-specifikus tényező miatt. Minden esik. Találó a portfolio cikke: GONDOLKODÁS NÉLKÜL adják a részvényeket... most ez nem a cégről szól, nem a jövőről. Ez egy ilyen nap, esik minden, túl kell élni, de semmiképpen sem messzemenő következtetéseket levonni.
Balu, ne viccelj már...tudom, hogy szarérzés, hogy az átlagod alatt vagyunk és lefelé tekintgetünk, de ez idén még bőven lesz 15K felett...majd akkor, amikor nem várjuk sokan.
A Mol certi már nem érdekel, az beragadt. Nem sok, csak 1000 db, az megfelel 100 db Mol részvénynek árfolyammozgásilag, hogy értsd. Tehát 1000 pont esés az 100K bukó ennyi certinél. Tervezem higítani 13600-700 környékén, ha addig lemegy, onnan pattanhat szerintem. Ha meg nem megy akkor kivárom míg 15K fölé megy, én itt nem veszek semmit sem.
A telónál látok pozítív kilátásokat és többet mint negatívot:
-Mo felminősítés
-Msci-be visszakerülés
-Kivásárlás
-Szektoradó csökkentés
Persze ez mind kicsi esélyű, de ha valamelyik beüt akkor lesz bőven nyerő. Csak hát közben várakozni kell, ez is idegőrlő. Ráadásul úgy hogy az árfolyam pattog a kis nyerő, nullszaldó, bukó szinteken s az istenért nem megy már mondjuk a 420-430-s sávba.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.