A múltkori nagy szenzációhajhászáshoz képest, amikor a konszenzus 400 volt, lett 1/5-e, most meglepően jó lett a Gyj.
Én 300-at vártam, a Q3-as is jó lesz, mert most van a turista szezon + törökök, Jugoszláv, román, ukrán vendégmunkások Magyarországon vonulnak keresztül, adja a bevételt a Downstreamben ebben a 1/4-ben .
EPS 1500 HUF éves lesz kb, ami 10 alatti P/EPS rátát ad.
A finomítói marzsok, még évekig magasak lehetnek, mert nem megy 1-ik napról a másikra egy ilyen beruházás.
1/2 éves távlatban választás horvátoknál, Vidorják nem lesz, 2-ből 1 finomító bezárna + 10%-os bányajáradékot levinnék 5%-ra, önmagában 1000-reseket jelentene az árfolyamban.
Persze Hernády fényezi magát, de mindehez semmi köze.
Hat igen, egyet kell értsek Keffer kolegankal. Érdemi emelkedés ilyen környezetben ..... De ezt a felmint is beszéltük mar hogy nem ma lesz...
Ha megindul a mint allat oti pl az mar egy jo jelzés lenne. Ezert is dobnam egyéb iránt jelenleg pakkom 975 on. De meg az is nagyon nyögés. Nincs tippem holnapra pattanás megvolt, innen 800 tol akar mehett vissza le is.
Mindazonáltal továbbra is tartom a véleményem, miszerint ilyen bét-forgalomnál nem értem, mire számítotok. Ez egyelőre teljesen belterjes buli, ezért is van ez a sávozás. Szerintem, amíg nincs friss tőke, addig itt nem történik semmi. Olyan kicsi a forgalom, olyan illikvid a papír, hogy a TA eszköztárának 95%-át ki lehet dobni ez esetben. Melyik komoly külföldi alap bohózkodik ilyennel???
Majd felmin után. Addig csak akkor lesz mozdulás, ha véletlenül valami elmeháborodott kitalálja, hogy ide tolja a zsét, mint áprilisban a lengyelek, ki tudja, milyen perverzióból kifolyólag.
Szóval szerintem addig kivárás, de a sávozás jól lekereskedhető, és előbb-utóbb ebből robbanás lesz, és ha nem üt ba valami nagy gebasz, akkor a rakéta felfelé fog szállni, nem le...
:D:D:D
Szóvalközép/hosszú távra tökéletes a pappaer, csak én addig inkább a kiszámíthatóbb és likvidebb piacokon elégetem a vagyonom felét, hogy majd legyen mit visszahozni a nagy mol uppal!!!
Mindazonáltal továbbra is tartom a véleményem, miszerint ilyen bét-forgalomnál nem értem, mire számítotok. Ez egyelőre teljesen belterjes buli, ezért is van ez a sávozás. Szerintem, amíg nincs friss tőke, addig itt nem történik semmi. Olyan kicsi a forgalom, olyan illikvid a papír, hogy a TA eszköztárának 95%-át ki lehet dobni ez esetben. Melyik komoly külföldi alap bohózkodik ilyennel???
Majd felmin után. Addig csak akkor lesz mozdulás, ha véletlenül valami elmeháborodott kitalálja, hogy ide tolja a zsét, mint áprilisban a lengyelek, ki tudja, milyen perverzióból kifolyólag.
Szóval szerintem addig kivárás, de a sávozás jól lekereskedhető, és előbb-utóbb ebből robbanás lesz, és ha nem üt ba valami nagy gebasz, akkor a rakéta felfelé fog szállni, nem le...
:D:D:D
Szóvalközép/hosszú távra tökéletes a pappaer, csak én addig inkább a kiszámíthatóbb és likvidebb piacokon elégetem a vagyonom felét, hogy majd legyen mit visszahozni a nagy mol uppal!!!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.