No nézd csak, be van állítva valamivel 10% feletti eladásra a hétfői long certi, és amíg itt írogatok, hogy eladjam, ne adjam, mert már majdnam ott az árfolyam, a rendszer meg szépen elkezdte adogatni... Eldöntötték helyettem :D:D:D
Egyébként vettem múlt pénteken MOL TL certit, most majdnem 10%-kal van feljebb, lehet, hogy nem várom meg vele a gyj-t.
Az az igazság, hogy nem sok olyan csoda lehet szerintem a gyj-ben, amire ne lehetne már számítani, vagy amit ne lehetne tudni, ezért én tartok tőle, hogy a gyj-re nem a ricsi-jelenség következik be, hanem az adj el a hírre sztori. Lehet, hogy érdemesebb lenne még ma-holnap kiszórni a készleteket. Persze ne legyen igazam!
Szerintem a forgalom a döntő. Amíg az nincs, addig mindegy, hogy emelkedik, vagy esik, az csak a sávozás része. Up/Down kitörés szerintem csak forgalom mellett lehet...
A Mol kurdisztáni partnere, a Gulf Kerystone pénteken újabb információkkal szolgált a Shaikan mezőn zajló folyamatokról, eszerint mindkét kitermelő létesítménynél stabil a kihozatal. Július végén a kitermelés napi 43,7 ezer hordó volt. Részben ennek is köszönhető az olajipari cég emelkedése.
furcsa eddig ez a mai nap...nagyon furcsa....se forgalom, semmi...
Igazán tuti kereskedést találni nehéz!Accept hsz-it,kereskedését szívesen követem én is.Hogy valaki több lépcsőben,minden irányt lekereskedik,vagy a nagyobb mozgásokat...Történelemből megtudhatjuk,idő kérdése a le-beragadás.Tudna valaki arról írni,hányan kerestek vagyonokat,és hányan mentek tönkre?Csak a klasszikus,kocsmai story-jaim jutnak eszembe:Ment a biliárdjáték mindegy volt kire fogadtak a madarak,a pénzüket biztonságba helyeztük:)
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.