A csoportnál van egy ilyen chat-folyam, az utolsó hozzászólásod azzal kapcsolatos volt, hogy közvélemény utatás volt a kinek milyen árfolyamon van Mol-ja támában. Ott én írtam 2 új hozzászólást azt hiszem, de nem vagyon nagy fészbukos, szóval lehet, hogy valamit elböktem... :D
link
Itt a link, várunk :)
Keffer, gyanítottam valakire hogy Te vagy az, örülök, hogy jöttél! :)
És a többieket is várom, lehet a csoportba jó kis elemzéseket írni (akár funda, akár technikai), írjatok, minél többen írunk annál jobb a csoport! ;)
Szerintem jó úton haladsz, már látod, mit rontottál, és érzed, hogy türelem is kell, bizony sokszor!
Szerintem kialakul az egyéni kereskedési stílusod és azt finomítsd, ne hagyd magad befolyásolni!
Az én stílusom az Acceptéhez nagyon közel áll, sőt hozzá a legközelebb, az Ő elemzései nekem nagyon ülnek!
A lényeg, hogy nem szabad görcsösnek lenni, mert azért ez játék, persze az sem baj, ha keresünk rajta, ha sokat az még jobb!
:-)))
Egyik kedvenc papirom szerintem az OTI lenne, ha 4K alatt lenne. Több kockázatot mernék vállalni. Egyik okom mert 3-ad annyi mint a molly és a tőkém több érdemi pakkra lenne elegendő ha higitani kellene.
Lényegében Moll-ra vetitve, nem titok 200 pakknyi tőkém van durván, így meg kell gondolni.
És itt az elsődleges céláramnál beszállni a + 150 pontért....(másodlagos célár).
Én áprilisban kezdtem tőzsdét, (amellett hogy roppant mód "vonzalmat" éreztem a tőzsdéhez) egyet láttam akkor, OTI nagy rally ba kezdett, és feltételeztem Molly is megindulhat, továbbá eléggé lent volt elmult évek árához viszonyítva, így mondhatni teljes tőkével beszálltam nem kis parával kísérve. Bejött (így + ból indíthattam a tőzsdei létemet). Emlékszem tartottam egészen 15K ig, előző nap még mondtam a barátnőmnek "holnap elérjük a 15K és én ott mindent dobok".
Nos nem tartottam szavam, kapzsi voltam, és csak a felét dobtam, jó kezdőhöz híven mikor aznap beverték 14400 ig eladtam lent a másik felét. De nem bánok semmit, sem a hibákat amivel utána még buktam durván 100K mert mind jó tanuló pénz volt ("a szükséges rossz").
Sok idő kicsikkel, de már majdnem visszajött ez a bukó. Ha valamihez, hát a tőzséhez kell a türelem, nem szabad sietetni.
Most hogy full cash ben vagyok, elkezdhetek a stratégiám szerint kereskedni:)
pont a válság előtt 1 héttel még 7100 as otival és egy unicredittes brokival, úgymond futottam a pénzem után, nem adtam el pánikban,1700 ig hígítottam, ott már elfogyott a "hígító/ de láss csodát fordult és 7300 ig meg sem állt, én a 4000 es átlagommal 6000 nél kiszálltam, ez alapnak jó iskola volt, szép haszon és a szerencse azóta is velem van :-))
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.