A Reuters elemzői medián célára jelenleg 15 785 forint, ami 10 százalék körüli felértékelődési potenciált hordoz. A konszenzushoz képest a Goldman láthatóan igen pesszimista új célárával.
Szuperjó volt! Csütörtök reggel érkezünk a kempingbe, és vasárnapig az a program, hogy egész nap a pályán autóverseny, majd este a kempngben grillezés, bulizás ezerrel!
Idén voltam megszakítás nélkül a 11. alkalommal 2005-óta folyamatosan, és az utolsó Ferka győzelem 2004-ben volt. Tíz évig szurkoltam a helyszínen úgy, hogy egyszer sem nyert a csapatom! Na, de tegnap megtört a jég! Szóval öröm-bóódogság. És arra jövök haza, hogy újra Mol-tulaj lettem, mint a régi szép időkben, még ha nem is 12.000-ről kaptam, és nem is túl sokat, de hát kicsit savanyú, kicsit sárga, de az enyém! :D:D:D:D
Még szép, mivel sávosan lefelé beálltam, és az a legelső, legkissebb pakk. Ha nem jön lejjeb, akkor ezt eladom, és kis kassza, de minél lejjebb jön, annál több lesz, annál olcsóbbról, majd eladom, és sokkal nagyobb kassza. Vagy még tovább jön, és beragadás, de nyilván nem azért álltam be longra, mert 8.000-s céláram van. Tehát most longosként az lenne nekem a jó, ha még esne. (Bár gyanús, hogy nem akar...)
jól csinálod...el tanulom a technikádat...be kell állni lefele...és benyelni ha épp előtted fordul...nekem is 400.tól lefelé be kellett volna állnom szépen sávosan 300 db aztán ha teljesül oké ha nem hát nem...persze az is szar ha mondjuk 410-ről fordul...
Visszatértem Mogyoródról, ferráris vagyok, szóval öröm-bódogság, meg bennt állok vételen vagy 2 hete 350, 200, 100 szinteken, erre egy fél órája azzal fogad a laptopom, mikor bekapcsoltam hogy a 350 teljesült. Remélem, a többi is fog rövidesen! :D:D:D:D
óvatosan a zsebek tömködésével. Ennek nem lett volna szabad 400 alá mennie. Longos szemmel a piac nem szalad el várjátok ki legalább a délutánt. Jobb 200 emelkedésről lemaradni mint beragadni egy évre...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.