milyen leminősítési hír ahol még mindig nem jelenik meg a teljes cikk, sem a célár...persze addig eladják a kicsik, ők meg megveszik....én bízom a jó gyorsba illetve, a horvát enyhülésben
Szerintem igazad van!Te mindenképp várd meg a 6 k-t! :)
Törölt felhasználó2015. 07. 27. 09:27
Szeretném a vásárlás izgalmait a következőkkel hűteni:
1. Az olaj ára nem 100, hanem 50 dollár! A híres dakota népdal szerint 100 dollárnak 50 a fele. Még 100 dollárnál is kicsit döcögött a MOL, 50-nél virítani fog?
2. A kínai tőzsde 8.5%-ot esett ma. A Dax most jár 1.3% mínuszban.
3. Külföldi olajcégekhez viszonyítva (p/b alapon) a Mol simán lehetne 6-8k ft körül is.
Mindez nem azt jelenti, hogy lefelé kell mennie az árfolyamnak, az bárhova mehet. :)
az tuti...vettem is még, persze további részletek hamarosan....röhej...meglátjuk, most van 300 db 14500 alatti átlaggal...ha úgy alakul megtartom hosszabb távra...
hi,
fulton, díjazom a lelkesedésed, pár hónapja még azt sem tudtad ki, vagy mi az az Elliott, trendcsati, stb., most meg már úgy írsz, mint a tapasztalt vén rókák, akik tényleg gyakran elemeztek hullámokat, mozgásokat.
Nem megsértődni, nem sértésnek szántam.
Nehogy megköveznek majd érte, ha nem jön be a "tapasztalt vagyok" hozzáállásod :-)
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.