"bónuszként: a másik kedvencem amikor azt írják, pl. " a mai nap az eladók voltak többségben". szerintem mióta tőzsde létezik, pontosan ugyanannyit vesznek a vevők, mint amit az eladók adnak."
és még ez sem pontos, www
nem az eladók és vevők száma az azonos, hanem a rv-ek száma.
ezek nem eladók, csak reménykedő eladók!!
akkor lesznek eladók, ha párosul hozzá vevő is :) akkor meg az alaptétel igazsága érvényesül: eladott db = megvett db
persze, nem sértődtem meg, mert igazad volt :)
az meg hogy az "eladók voltak többségben"... persze igazad van hogy ugyananyyit vesznek mint eladnak, de azért sokszor látni hogy a "könyvben" sokkal több az eladó, és akkor ennek mondjuk az ár csökkenése a vége...
így szerintem ennek van értelme, ha nem is szó szerint... :)
örülök, h nem sértődtél meg, tényleg csak jóindulatból írtam :)
bónuszként: a másik kedvencem amikor azt írják, pl. " a mai nap az eladók voltak többségben". szerintem mióta tőzsde létezik, pontosan ugyanannyit vesznek a vevők, mint amit az eladók adnak.
joey81,
látszik, h poziban vagy :)
egy shortos meg azt mondja: minek gyűjtögeti ilyen magas áron, amikor simán lenyomhatná 22k alá... minden csak nézőpont kérdése...
megint egy 19000 db-os, aztán meg 5000 db-os kötés... láccik hogy valaki egyrészt szabadul tőle, viszont valaki meg nagyon gyűjtögeti...
akkor miért adják el ennyien ilyen áron?
sztem most simán lehetne 22600-700-ig vinni legalább az árat... vagy ez hülyeség?
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.