2007.05.15 10:23
Megvásárolta a Montenegro Bonus olajipari cég tenderének dokumentációját a MOL - írja a Bloomberg helyi lapértesülésekre hivatkozva, melyek Alács Lajosra, a MOL stratégiai és üzletfejlesztési igazgatójára hivatkoznak.
Hirdetés
A társaság iránt összesen 6 érdeklődő van, köztük a Lukoil, a MOL és az INA is. Mint arról korábban is beszámoltunk, a montenegrói állam tulajdonában álló Montenegro bonus stratégiai partnert keres annak érdekében, hogy infrastruktúrális fejlesztéseket hajtson végre, növelje a szénhidrogén kitermelést, valamint üzemeltesse az ország nagy- és kiskereskedelmi hálózatát.
A korábbi értesülések szerint az ajánlattevőknek az alábbi feltételeket kell teljesíteniük:
- minimum 5 m eurós éves árbevétel az elmúlt 3 évben;
- több éves olajipari tapasztalat;
- legalább 100 töltőállomás;
- minimum 100,000 m3-es kapacitású gáztároló.
Az érdeklődők között említették korábban a görög Hellenic Petroleum-ot a szlovén Petrol-t, valamint a kanadai Bankers Petroleum-ot is.
bocs vészmadár de akkor vagy én vagyok hülye (nincs kizárva:)) vagy te írtál el valamit...
ma mikor volt a bux 26000 fölött?
én ugy látom hogy napi max. 25950...
hogy nyitottad akkor 26400 körül???
Azért, mert abban a magasságban ez nem hangulati témyező, hanem giga-nyereség-realizálás.
Valahol érhető. +300 %-mat dobnám mint állat. És mennék Hawaiira.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.