hu most értem ujra gép elé és látom a zárót:S ezt csunyán bekülték:S remélem hnap menni fog erre azért nem szamítottam amikor szinte napi minimumon vóbelevettem zárás előtt....
A türelem a legjobb döntés ilyenkor, napokkal ezelőtt megírtam ,én azt várom hogy az S&P500 megint nekimegy az 1100-nak ha ők mennek mi is fogunk, azért ma már vettem egy kicsit többet, holnap már jó lesz a csatorna teteje már csak 15400 körül van, de még mindig csak fele annyi rv-van mint szokott, ugyanis még nincs bizonyítva az irány. (vagyis bizonyítva van a lefelé csatornában, de én az ellenkező irányt várom)
én óráson a lefelé mutató éket figyelem, annak az alja 14650, korábban arról a szintről ment jó 1800 pontot
óráson macd adott vételi jelet, a cci is ma reggel, de nem lett belőle kitörés, folyton visszanyomták
mondjuk ebből az ékből messzire nem juthat, olyan 15400-15500-ig mehet link
Percekkel ezelőtt tette közzé az amerikai EIA a múlt heti olajkészletek alakulását. Ezek szerint a nyersolajkészletek 4 millió hordóval, a benzinkészletek 300 ezer hordóval estek, a dízel és fűtőolajat tartalmazó készletek 400 ezer hordóval kerültek lejjebb. Az adatok hatására az olajár 1.6%-os pluszba, 80.7 dollárra ugrott.
Nem törtünk ki az eső csatornából, erre számítottam, csak egy picit magasabb záróra, úgy 15200 körül, és ha Amerika így marad onnan tudtunk volna kitörni. Koncepció nem változott, pici vételek az alját keresve, nagy vétel ha kitör a csatornából. A lekötés sokkolt.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.