Persze beszédtémaként jöhet a 20 meg a 25 ezer, de a mostani 52 hetes csúcs (17400) feletti értéket szvsz. egy éven belül sem látunk. Persze 15 vagy akár 16 ezer felett is hamarosan megfordulhatunk. Az DOW most is kötéltáncol és a többieknek is van még esélyük. Ázsiától még egy "nem túl" pirosat is el tudnánk viselni, a többi az EU hangulaton múlik, melyeket némi adat próbál majd befolyásolni. Holnap akár gap-re is "ébredhetünk".
Már én is bánom, hogy tennap 15,4-nél nem realizáltam, legalább abban a részben, amiben május óta ülök, és mára megint mínuszos lett. meg azt is bánom, hogy tennap reggel a bolondok félórájában nem nyitottam tdt longot. 60 és 200 rugó között akaszt6tam volna.
monnyuk, rinya vagyok.
Na ezaz, h ez a 16 ezres emelkedés önerőből, jelenleg úgy néz ki, nem fog menni. (Persze nézzük meg a GYJ mekkora önerőt ad (ha ad).)
És még pár hétig tartó jó hangulat... hááát, már jó ideje kongatják a vészharangokat, de ne legyen még igazuk.
hol vannak pluszban az amcsik?
jó grafikont nézel? a dow közelíti a nullát, de az snp még mindig -0,5%, a nasdaq -0,9%
az olaj ára 70,95
olajszektor -1%-1,5%
Gondolkodom én is azon, h most egy időre elfelejtem a tőzsdét....
Egész egyszerűen hihetetlen, h ha megnézem miket és mennyin vettem 3 hónapja és most hol állok, sírni tudnék :)
Nagyon kővér +ban lennék, így meg kövér - :)
Nem csak a MOL esett,ha az amcsik nem esnek be 15000 felett zártunk volna. Ahogy látom könnyen átmegy a sávokon ha akar. Jó hangulatban simán jöhet a 20000. Figyeld meg 1-2 hét mulva már a 25000-ről beszélgetünk. Nézd a rohadt amcsik már +-ban vannak.
Hát ezt én is remélem...
de van valami realitása ennek jelenleg? Mindenki a 16 ezres célárat jósolta, hogy odáig szinte nem lesz, ami megállítaná. Hát most eléggé úgy tűnik ma meg tegnap alapján, h mégis megkotlott...
ennek ellenére most 15.000-ről én is eléggé nyugodt vagyok, valahogy olyan hihetetlennek tűnik számomra egy zakó.
"Mai hír, hogy a Russznyeft kibékült a Mollal, amely partnere a Zapadno-Malobalikszkoje lelőhely kitermelésében, s megígérte, hogy kifizeti a 6.3 milliárd rubeles tartozását."
a 35e.-nek még a fele is odébb lesz, de azért még korai lenne temetni a papírt. A főbb USA indexek .5-1% csökkenést mutatnak, de ott még messze a nap vége.
A 137 e.db-os forgalom igen alacsony, ezek szerint sokan kivárnak. Szerintem holnap a gy.j. adja a szelet, míg az indexek és hangulat jelenti a vitorlát (és így az irányt is).
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.