Nyitáskor egy kolléga majd 700 darabot eladott 38 200Ft. Beletudom élni magam a helyzetébe, nekem is sikerültek hasonló jó húzások. De még messze a nap vége.....
Az OTP elsődleges alapvető tőkeinstrumentum (CET1) visszavásárlási egyedi engedélyt kapott a Magyar Nemzeti Banktól, melynek értelmében 2027. március 31. napjáig mindösszesen 50 milliárd forintnak megfelelő összegben jogosult saját részvényt visszavásárolni.
https://www.investing.com/indices/germany-30-chart dax is hasonlóan a napi max környékén tanyázik. 25135>115. (-20 mutyi egyelőre) az OTP tovább ment 40330 fölé, alakulgat. a tegnapi nap tetejét ~ 39600-ot választották visszatesztnek. Érdekes így utólag látni.
szerintem az 50000 csak akkor lesz meg ha valamelyik genyó háborúnak vége lesz! ez a technikai szint támasz a lelekednek. Én az olajnál nézem, de ha van bumm-bumm akkor up. Ha nyög valamit a szőke trump, oil down.
Én sem vagyok szakértő. És ez csak elmélkedés volt. Én 38300-400 körüli longot láttam bele, 38100 stoppal, tehát a Z ezt pont kivette volna, ma meg 40300...:) A nagy Z miatt lebombázták, arra játszva,h többen berezelnek, így is lett. Ma meg öröm és boldogság. A longos 2 dologra figyel. 1. emelkedő alj. 2. dupla alj. Utóbbi lett igaz 37750 Dupla alj, nap közben napi min, és a Z is e közelében volt. Bár ez napon belül, nem napos dupla alj, de attól még dupla alj.
Nem vagyok Elliott-szakértő. Egyetértek a kommenttel és a charttal. Korrekcióban van továbbra is az árfolyam. Szerintem sem láttuk még a végleges aljat, sem pedig a fordulást. Jelenleg a tegnapi napi minimum 37 740 ről indult emelkedést látjuk. De ez még nem az új ATH fölé visz ! A 4h boli közép 40 157 áll az emelkedés útjában, majd az 5H boli közép 40 612 a következő . 41 000 – 42 000 közé saccolom ennek az emelkedésnek a tetejét. Azután lefelé valameddig, akár mélyebbre, mint 37 740. De most egyenlőre örömködjünk. 40 000 felett az árfolyam. Nálam még nincs long.
Nézd, már egy darab sincs már TS78-ban... 39000 alatt mindenki relitált. (lealábbis akinek volt esze) Most meg már nincs érzelme nyitni.. A TS.-en nem szabad "ülni" és várni a 35000-et...
Most az 50 millárdos srv hir a domináns az OTP-nél. Ez az ami jelentősen befolyásolja pl a short, long pozikat. Lényegében az OTP nem hagyja tovább esni, a shortok ellen így ezek a szinten már védve lesz. Illetve a korábbi shortokat zárják. Short squeeze. Ez tolja még jobban felfelé.. Most semmilyen külfödlni hír nem jáccik.. A robot pedig már az OTP srv robot amit engedi nagyon leesni..
Ide is írom, amoda is írtam. az erő próbája: 40300 fölé kell jönnie DAX-ot figyeljétek, ha az OTP kitör 40300 fölé, milyen "impulzust vált ki a DAX-ból", majd jövök a tényekkel, ha kitört az OTP.
OTP részvényesek ide!