Úgy látom, hogy a reggeli várakozásom teljesült. Figyelsz, ktamas? :) Megjött szépen a zöld gyertya és vissza is kerültünk a bolli közép fölé. Ezzel a tegnapi letörés sikeresen ignorálva és valószínűsítem, hogy a lejtmenet is ennyi volt. Rövid távon is teljesen rendben vagyunk, óráson szépen fordultunk, visszatelt ott is a bolli középhez és felette maradt! Ha hetesen nézem, akkor 2 pirosunk van, amit elnyel egy korábbi zöld, tehet alapvetően longban vagyunk továbbra is és egy nagy alsó kanócunk van az utolsó pirosnál csökken forgalommal. Ha visszanézzük az árfolyamot, akkor 2 piros hét után egy harmadik az már elég ritkán fordult elő. Ezért jövő hétre a várakozásom az, hogy 45010 alá már nem megyünk be, max egy rövid ideig tartó leszúrás erejéig tudom elképzelni a hó zárásig és a hét végén egy zöld gyertyát fogunk látni. Számomra a technikai kép alapján most minden adott az emelkedéshez!
Nekem nem tetszik... https://ibb.co/NnkRGHSV Gyenge szar , naposon is fent csak kanócok állandóan , a héten az összes napos gyertyát nézd meg mindegyik felső kanócos, + ma meg az 50 napost megszúrta alulról, nyomták is vissza a pitsába alá vissza... Plusz még egy, a mai felső kanóc alatta maradt a tegnapi kanócnak is. Nem mondom hogy szörnyű a helyzet, de ez kevés. Nagy zöld gyertya kellett volna 46100-200 körüli záróval, akkor hinnék benne. Így viszont ez csak egy zöld nap volt az 5 vagy 6 piros után.
Köszi az előrejelzést, tehát szerinted vagy emelkedni vagy esni fog az olaj, utólag büszkén hivatkozhatsz majd magadra, hogy te már előre megmondtad az irányt :))
OTP részvényesek ide!