DAX napos, off-olok, a moderáltat meg tiszteletben tartom: https://postimg.cc/18rrPx83 Kicsit belenézett a zöld csatornába, de ereszkedik 25420>25520>25450. Láttunk már hasonlót az OTP-től, erre mondjuk azt, hogy Letörés visszateszt. Ha jön vevő, visszarobban a zöld csatornába, és annak a tetejét érintheti, de ha nem talál vevőt, ha nem jön a mágikus nagytőke, akkor jön a giga pofáraesés + olajár robban. Tehát az OTP-tól is ezt a hasonló visszapattanást látjuk ma, az OTP szintjén, ami a csökkenő tetők vonala, egyelőre. Ha a DAX robban, az OTP kijön az előző tető fölé. célárak 46400/46580/46920
Sokan nem hisznek a "tőke" hatalmában, miszerint, ha long van, akkor mindenhol long van. Ha short van, akkor mindenhol short van. Rá lehet fogni a hangulatra, meg a közös dolgokra, de valahogy mégis a tőke egy időben mozdul meg, ha megmozdul. DAX Het min, de! fontos, 25170 dupla aljat ütött, ami után már inkább longos jeleket mutatott. OTP-nél ez az aprócska jel 1h-n látható. 45010 PÖCC utána már emelkedő aljak 100-160-300, de nem engedték 45300 fölé. MA pedig kinyitott 45300 öröm és bódottá. Valójában a DAX is közel 1%-os pattanással indított, és azóta is tartja, "tartja, még". Tehát ez a fajta hasonlóság látható egyelőre az OTP-nél, meg a DAX-nál is. Az emelkedés mértéke természetesen eltérhet, mert a DAX egy index, az OTP meg egy rv.
Sztem is, 46 fölött kezdene érdekes lenni , addig nincs értelme semmi longos fordulatot említeni. Short nyitáson is gondolkodom... De nyuszi vagyok hozzá.
Ez már a hét elején is így volt. "nem fontos iráni emberekkel tárgyaltak", nem született megállapodás, de folytatják a tárgyalásokat. Őszintén, én 44500 MIN -t tippeltem. de benne volt a pakliban ,hoy 45000/45100/45300 TALÁN megfogja, TLAÁN. Aki ezt előre érezte annak gratulálok, őszintén. Mindig vannak jelek, amikre érdemes figyelni, pont erre utalok a DAX topicbna. DAX 25170 dupla alj, ma meg 25500 körül csapatja. DAX is boldog, de talán kevésbé ,mint az OTP. Az is igaz, hogy az OTP esett 2500-at, kb. a nagy semmire, miközben USA meg boldog volt. És most is boldogok, de mire? 5,2%-es hozamra, látszólag mindenre. MINDIG VAN VALAMI, amire boldogok tudnak lenni, már-már örök long birodalma, ATH ATH ATH.
OTP-részvényes a pszichológusnál:– Miért jött el hozzám? – OTP-részvényem van. – És ez miért probléma? – Ha emelkedik, bánom, hogy nem vettem többet. – És ha esik? – Akkor bánom, hogy vettem egyáltalán. – Értem. És mikor boldog? – Amikor zárva van a tőzsde.
OTP részvényesek ide!