Az alsó piros pingi már akkor keletkezik, amikor megvan a 42780-scsúcs és akkor ébred fel, amikor az árfolyam benéz a piros 61.8% alá. Az lényegtelen, hogy megfogta és felpattant! Ezzel felébresztette és akár esélyes is lehet! Ezt bizonyította, h még egyszer megnézte a kövi hullámban is a támasz szintet. A kék madár pedig ugyan úgy, amikor megvolt a B" csúcsa, akkor keletkezik és a 61.8 őt is ébreszti, hogy esélyes lehet! Még fordulhat az árfolyam és mehet új csúcsra is, de fordítva is van esély! A C" célja 100% -de elnyúlhat 161-g is! Valamint, lehet dupla aljban, vagy 61.8-ban is végződhet! ...és ha az A" alatt van már, akkor az is megfelel. Ezt a legnehezebb behatárolni az elmélet szerint... Szóval erre a korrekciós szakaszra, nincs tuti meghatározás! Ja és még az sem zárható ki, hogy ez az egész kis abc szakasz, a nagy A" szakasz része lesz csak! ... de ebbe ne menjünk most bele. Amikor ilyen sok kis hullámzás van, akkor veszélyes a certikkel ugrálni. :) A nagy célárak és ellenállás a csúcs felett még élnek, a másik charton látni. Amennyiben elkezd itt emelkedni és viszi az ATH-t, akkor újabb célár lesz. Sacc/kb. 48400-500 , rövid távon..
Minnyá" mecc'éredetem Microbit, hogy tegnap mennyei fogalom volt. Eddig nem volt fontos a bontás, csak a short/long aránya volt érdekes. Valós időben a robot asszintes jelzett ha ebben jelentősebb változás volt napközben. 2 napja folyamatosan jelezte a TL123-ast, de bontás nem volt annyira fontos csak TL/TS aránya. A bontást is meg tudja csinálni, csak eddig nem kellett semmire a napizáshoz... 1 pill 08.28. OTPTL: 40564
"EBOTPTL123" 2018
"EBOTPTL114" 859
"EBOTPTL110" 434
"EBOTPTL108" 305
"EBOTPTL115" 183
"EBOTPTS80" 109
"EBOTPTL107" 105
"EBOTPTL112" 20
"EBOTPTL105" 10
"EBOTPTL91" OTPTS: 6235
"EBOTPTS78" 183 "EBOTPTS80" A napi teljes fogalom (záró nélkül) 249k ...ebből a 44k TL forgalom : 17% 14 óra után telt meg a TL123-as, amikor 20% felett volt ez az arány..
Plusz hónapzárás, ami szintén okozhat eladói nyomást... Mindenesetre ez a tegnapi záró meglepett, pénteken is inkább zárják a pozíciókat. Lehet sok shortos zárt. 😅
Ebbe van a legnagyobb tőke , momentán igazából csak ebbe van :D láttam már a többiek mutatták. De nekem nem egyértelmű a kép. Az alsó pingvin miért ébredt már fel, még fogja a 61.8 nem? Plane a mai gyertya akár fordulós is lehetne.
Nem voltál eléggé türelmes. Írtam hogy. 45300 körüli a támasz. De kanóccal minden támasz letörhető. Az nem szamit (nálam). És ha még le is töri és alá is zár kell rá egy megerősítő gyertya.
az elfogyott a likvidtas egyebkent jo kifejezés de sztem véletlenul fogalmaztal igy mert nem érted hogyan fogy el... mi a passziv likvidtas hogy ismered fel... mi a vetel oldalai es elado oldali likvidtas mi az egyensuly es hatekonytalanság mit jelent stb ddd ez a robot elmélet amit tolsz egy baromsag... a robotok leteznek adnak vesznek de hogy hol és miert az a nem mindegy...
Sokkal jobbam járnal ha fordítva bekötött billentyüzettel tradelnél shortra vennél ,longra eladnál és máris minden klapollna, vagy jobb fordisd meg a TW a nézetett és máris ha longot jeleket látsz a charton mehet a short.
ja várj. "elfogyottt a likviditás", a lótúró fogyott el dniel. meglátták a kínálkozó lehetőséget. fed szart duruzsul, shortos beállt, GO, PUSH, KILL THEM! +300, 1 óra alatt, OTP dettó. szóval ahétfő "érdekes" lehet.
Nem kapkodtam. Ez volt a baj, mert mar 46 felett nyitni kellett volna shortot, de en huztam egy tamasz vonalat, ami 45300-on volt, és ha alá megy, akkor veszek shortot. Vettem, erre kilott ujra. Lehet ez a ma delutan 4tol 5ig tarto szakasz csak az eses korrekcioja volt, ez majd jovo heten kiderul, csak bosszant hogy amint veszek valamit azonnal elindul a masik iranyba. Amugy longom ketszer annyi van mint short, igy nagy baj nem lehet az emelkedesbol 🙂
Mondom ne kapkodj , tamasznal mar soka volt shortot venni , shortot ellenallasnal vennek , de azt is csak akkor ha tudom figyelni meet ha atmegy az ellenallason nagyot ugorhat. Mindazonaltal hogy 46 on zart még sokat nem jelent max kis nyugi
OTP részvényesek ide!