Ugy erted valamelyik ner tolvaj teszi pénzzé amit lehet hogy tudja kimenekiteni az országbol? Nem tudom mennyire lehet ez realis. Még ott jarnak hogy ezen a heten valasztjak a vezetot meg helyetteset. Szerintem honapokba telik majd mire valoban elkezdenek csinalni valamit, talan majd jovore, de en mar abban is ketelkedem, hogy itt lesz valodi elszamoltatas. Mutatnak a népnek nehány jelentektelen senkit hogy "elkaptuk" az igazi tolvaj tetvek meg hajuk szala sem gorbul.
Vagy visszajött a nyaralásból, a vagyonvisszaszerzési hivatalról lehetett tudni már régebben is. Ilyen szinten pár % minusz kevéssé zavar egy nagyböfit.
Szerintem egybankar mar kiszallt ebbol. Annak idejen azt irta a "mikor adod el" kerdesre, hogy 28ezer korul de ha odaerunk akkor ertekeli at ujra a helyzetet. Ketlem hogy meg mindig benne van.
Nem igazán értem, miért kell világvégét vizionálni? Tíz napja ugyanitt voltunk. Volt egy jó fel kör. Nyomják le, hogy minden certit megvagyenek akciósan. (sztem) Nagytőke játszik. Mi meg pislogunk.
OTP részvényesek ide!