https://www.investing.com/commodities/brent-oil olaj megállás nélkül zöldül. USA megállás nélkül zöldülgetne. OTP megállás nélkül esik, eseget, tötymörög lefele. Bejön a 45k jóslat, mert eddig csak az volt. Ha holnapra GAP down, akkor akár karistolhatjuk a 44k-t.
Megint napi min. zárás....44 000-ig nem piszkálnám vételekkel....na de ha ott sem áll meg ....pár embernél tele lesz a gatya....na de forever long van...egyszer lesz még 50-60000 is...így minden vétel jó ... csak az idő táv kérdéses... jó hétvégét...
Napkozben eladtam a shortomat de minek … ugy megindult hogy azt hittem tortent valami … remeljuk a tata beveszi a nyugtatojat aztan hetvegen beket jovendol
Beze: köszi. Maldiv: nyugi nem voltam ekkora spiller 4980 nál adta az 1/3-ár úgy voltam beüti az 5000 -ret akkor gyorsan fordul így inkabb 20-30ft benne hagyok puff. Tegnap is ma is kirandultam így nem volt időm nézni a fordulást , aztan tegnap vacsi közben ránéztem mondom 4890-4900 es eldobtam a maradékot, mondom itt a forduló. Benne maradt kb 140 ft de ígyis húztam vele szépen. Vagyis nem bosszant de kérdés mi lesz a richterr nézek ahogy 13000 korul kulminál ott is érzem az erőt hogy eladjam es varjak. Igen lehet de az otp-ben volt veszteségem 46500-nál eladtam a 2/3-át kb a maradékot 45700 körül. Lehet újra neki indul akkor vissza szálok de probálok mélyebben indulni. Kicsit most magamhoz képest is ugri bugri vagyok de egyenlőre a usa-n nagyok a veszteségeim es lelki megnyugtatásként probalom minimalizálni a veszteségeket , így egyesúlyba tartva a kicsi lelkemet. Inkább a veszteséget minimalizalom mind 1-2%-os plusz elmulasztásán bánkodom.
Ne is mondd...dobtam a shortom 700-nál... na, mindegy. Egy kört a "bank" nyert. (Nem akarok pozit a 4 naposra...) A 46-os lekört jól elkaptam. Most kivárás lesz.
OTP részvényesek ide!