Én nagyon remélem, hogy az iráni és amerikai tárgyalóasztalokon a kinyomtatott chartokon ők nem a tripla alj gap down-ot látják, hanem egy bearish double top-ot!
Magyarázatot vársz? Ha bármilyen külsős tényezőt írok, az off-trollkodás. Macus reggel: bikacsapda, amire már reagáltam, kis hülye TA-s ránéz, mit lát? Napos Fej váll 46980 / akár 47k dupla csúcs. De a fej vállhoz csökkenő aljak tetők kellenek, vagyis 46650 alá kell beesni, amíg ez nem adott + nincs megerősítés, addig fals jelzés, nem több, vagyis csak pici korrekciócska. GYJ: csökkenő eredményeket jósolnak (tökmindegy mi miatt), miért hasítana? Apple: Giga ATH jelentés, mégis -10% másnapra. Akkor miért várjuk a további rallyt? Majd ha hasít a GYJ, akkor... vagy előre iszunk a medve bőrére? Úgyis jobb GYJ jön a Luminorral? és ha nem? Akkor mi van? Olaj CFD tripla alj 78.8, 85-ig repülhetne, Gap Down. DAX ATH, OTP meg mi a tökre vár? USA GAP UP-al nyit. 2024 Augusztus JPY összeomlás: a történelem ismétli önmagát? Túl gyorsan erősödött, carry tradek záródtak. Múlthétről 164-155 az USD JPY Copy paste. Én ezzel magyarázom, a bizonytalansággal. Aztán lehet, hogy jön egy büfi és kizabálja a könyvet 48k-ig, az ilyen összeomlás és hirtelen halál pillanatokban szokott jönni a világmegváltó befektető.
Itt a Morgan Stanley új célára A Morgan Stanley az imént 49 000 forintról 51 000 forintra emelte az OTP részvényire vonatkozó 12 havi célárát, továbbra is felülsúlyozás mellett.Az új célár közel 9 százalékos felértékelődési potenciált ígér a mostani árfolyamhoz viszonyítva.
Reggel írtam: Péntek: Inverz kalapács. Fej váll 46980: Macus: bikacsapda: 46650 alá kell menni, onnantól ismét picit shortosak vagyunk: csökkenő aljak tetők. Ha nem támasztják -300/-400.
OTP részvényesek ide!