Mindenkinek ajánlom visszaolvasásra az elmúlt években OTP árfolyamvárakozásról írt hozzászólásaimat és azt is, mit írtam az akvikról, mennyivel fogja feltolni az árfolyamot. És jön még akvi a következő 1-2 évben, az biztos. És továbbra is, mint mindig, leírom. Az OTP nekem ne fizessen osztalékot, nem kérem, nem akarom. Minden osztalékfizetés tulajdonosi értéket rombol, historikusan mindig igaz ez az állítás, minden akvi sokkal jobban megtérült nekem, mint tulajdonosnak.
46 ezer fölött bőven volt a részvény akvizíció előtt is. Most pedig 13%-kal nő az eszközállomány (ennyivel lesz "nagyobb" a bank). Egyszer a háború is alábbhagy, szerintem könnyen eldönthető kérdés. :)
... és 9 körüli jelenlegi P/E, vagyis 9*214 ~ 2000 De mivel a P/E lesz 11 is, a Luminor profit is lesz több, valójában tényleg 3000 forintot jelent az árfolyamban hosszútávon.
Az uj szerzemeny 60 milliardos profitot hoz. Ez reszvenyenkent 2000 de ha a jovot arazzuk akár 3000 forint. Tovabba hamarosan jelentes jon , ha trump is nyugodna a picsaba hamarosan 50 k johetne
~ 4 nappal ezelőtti tetőnél kezd. Érdekes, inkább. Még akkor is, ha jó a hír. Nagybüfi helyében lerealizálnám az arcukat 44500-ig, majd úgy emelkednék vissza 46000 fölé. Tehát kicsit megtekerném. "gyorsan jött", realizálás. :D
OTP részvényesek ide!